2 -3 PARERI NU STRICA ..MTX

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Madalin Dirla
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: 2 -3 PARERI NU STRICA ..MTX

Mesaj de Madalin Dirla »

Cristache,vezi ca am pus "zambaretul" dupa coment :wink:
Brasoveanu scrie:Multumesc George...Madalin, ce rost ar fi avut sa dau acest exemplu daca structura de care am pomenit ar fi fost la 70 de metri avand in vedere contextul in care discutam?!...o seara buna sa ai!!!

Mihalcea Cristian

Mesaj de Mihalcea Cristian »

Bine Madalin tata..data viitoare o sa fim mai atenti la zambaretii tai ;)
Mihalcea Cristian
"Invata sa lansezi 180 de metri pentru ca atunci cand va trebui sa pescuiesti la 150 iti va fi usor"
Nume utilizator schimbat din Brasoveanu

CRAPSOR

Mesaj de CRAPSOR »

Brasoveanu scrie:S-a rupt de la spigot?...a dat in lansare cu varful in pamant?...ce greutate a pus cand s-a rupt?...numai bine!
DA din spigot sa rupt .a ajuns la parere ca se demufeaza la fiecare aruncare si cred ca isi face joc (conteaza)... :wink: cat despre lansare are toate calitatile si respecta toti pasii :o ..greutate 106 g garantat :) asa ca numai bine..cu stima

Mihalcea Cristian

da...daca nu esti atent la acest detaliu poti sa ai necazul sa rupi orice lanseta..eu am rupt 4 bucati pana acum de la diferite firme exact din acest motiv si de atunci sunt foarte atent la mufare...am mtx 12 si 14 si acum "incalzesc" un 11 si un spod 14 si nu am rupt nici o lanseta asa dar ia cu incredere ceea ce crezi ca e mai bun pentru tine!!...o seara buna!
Mihalcea Cristian
"Invata sa lansezi 180 de metri pentru ca atunci cand va trebui sa pescuiesti la 150 iti va fi usor"

CRAPSOR

Mesaj de CRAPSOR »

Brasoveanu scrie:da...daca nu esti atent la acest detaliu poti sa ai necazul sa rupi orice lanseta..eu am rupt 4 bucati pana acum de la diferite firme exact din acest motiv si de atunci sunt foarte atent la mufare...am mtx 12 si 14 si acum "incalzesc" un 11 si un spod 14 si nu am rupt nici o lanseta asa dar ia cu incredere ceea ce crezi ca e mai bun pentru tine!!...o seara buna!
o sa fiu mai atent la detali si credema as ,,incalzi'' un 11!!cu stima:D

Mihalcea Cristian

va doresc un mtx 11 cat mai repede ca sa va "apucati" de el :)...o zi buna sa aveti!!!
Mihalcea Cristian

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”