Aero Technium 10000 xsb mgs sau Aero Technium 12000 xtb mgs

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Goro
Puncte: 0

Mesaj de Goro »

Va salut, va cer sfatul pt achiziția a unul din modele consacrate de la Shimano ! Argumente pro sau contra ! Mulțumesc anticipat !
Mihai Gliganeanu

DumiD
Pescar de competitie

Re: Aero Technium 10000 xsb mgs sau Aero Technium 12000 xtb

Mesaj de DumiD »

XSB. Baitrunner II e o mare porcarie, face acelasi lucru ca un QD doar ca e mai complicat si mai greu de setat. Dupa 2 ani de folosit acest sistem inca nu-i vad rostul. Eu le-am luat in necunostinta de cauza, pentru ca au fost 500 de lei bucata. Tu, la banii pe care ii vei da ar trebui sa stii exact cat de bine te intelegi cu baitrunner II.

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

XBS mult mai simplu de reglat frana, aceleasi caracteristici de franare, chiar daca argintiul este anacronic cu trendul momentului.

La multi ani frati pescari ! Darui-v-ar Domnu' sanatate si pesti multi si frumosi !
Cele bune sa se adune la voi in juvelnic !!!!!!
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

mironalin

Mesaj de mironalin »

Cursa franei la xsb mi se pare prea lunga, cel putin pentru mine, am inteles ca se poate face rapida. Un plus pentru xtb ar fi materialul Ci4+, xsb insa compenseaza printr-o greutate mai mica, de 440g fata de 500, asta daca are asa o mare importanta. Am folosit baitrunner II pe ultegra ci4 si acum pe xtb mgs si chiar nu am avut nici o problema cu el, pe xtb mgs pare mai solid, mai de calitate. Nu stiu intr-un timp lung de folosire cum se comporta, dar nu cred sa fie probleme. Orice ai alege nu ai sa regreti, acum mai depinde si ce culoare iti place, negru sau argintiu.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

mironalin scrie:Un plus pentru xtb ar fi materialul Ci4+, xsb insa compenseaza printr-o greutate mai mica, de 440g fata de 500, asta daca are asa o mare importanta. .
Un minus pentru XTB ar fi materialul ci4+, pentru ca XSB are rotorul din magneziu. Ci4 este un plastic, cu o denumire mai fancy! Dar prinde bine in Romania!

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

mircead scrie:XBS mult mai simplu de reglat frana, aceleasi caracteristici de franare, chiar daca argintiul este anacronic cu trendul momentului.
Mie chiar imi plac mulinetele gri argintiu.
Nu am stiut ca e la moda sa ai mulinete negre...

La multi ani tuturor pescarilor si familiilor lor!!

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Se poate un moderator sa stearga nai sus va rog, de la spritz am gresit topicul, nu voiam sa-i fac praf omului topicul, stergeti sau mutati la scandal, la aruncari etc :)

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Done.

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

[quote="osc1or"]
Nu am stiut ca e la moda sa ai mulinete negre.../quote]

Pai a vedem:
12000 MGS XTB , Basia Custom, Entoh Black, Tournament QDA, Tournament Entoh, Windcast QDA, Tournament 5000 TS BE, Emblem X BE , Okuma CB, FX9, 11 si FX13 , noile Sonik si noile Penn samd.
toate sunt negre, ma rog negru mat sau lucios, daca nu ma insel si mult prea laudatele ( pe aici :wink: ) FL sunt tot negre.
Asa ca......... moda Dom'le se schimba :D

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

DumiD scrie:XSB. Baitrunner II e o mare porcarie, face acelasi lucru ca un QD doar ca e mai complicat si mai greu de setat. Dupa 2 ani de folosit acest sistem inca nu-i vad rostul. Eu le-am luat in necunostinta de cauza, pentru ca au fost 500 de lei bucata. Tu, la banii pe care ii vei da ar trebui sa stii exact cat de bine te intelegi cu baitrunner II.
Baitrunnerul pe fata este foarte simplu de reglat si este un sistem mai istet decat frana rapida si anume:
- poti regla cursa franei de la 2 ture complete pana la un sfert de tura;
- daca nu te incurci in butoane :D poti avea o frana mult mai fina decat orice QD sau instant drag.

Modul de reglare se poate vedea pe youtube iar ca sfat: reglati cursa franei la pozitionarea tamburului pe axul mulinetei.

https://www.youtube.com/watch?v=SuKy-Y2ohP0

https://www.youtube.com/watch?v=JH6GRYr7FRo

Cele bune !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”