La un moment dat am intalnit pescari care aveau probleme cu mandrina la cele cu inel de 50(se misca pe blank). Mai exista aceasta problema, sau au fost doar cateva.....
Da-i unui om un peste si el va avea ce manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
emilian bogdan scrie:La un moment dat am intalnit pescari care aveau probleme cu mandrina la cele cu inel de 50(se misca pe blank). Mai exista aceasta problema, sau au fost doar cateva.....
Au fost 8 lansete cu aceasta problema la MTX14 . Foarte putin fata de alte modele .
La MTX8 am avut ceva mai multa bataie de cap. Aici a fost remediata problema.
Allen Besnovich scrie:In nici un caz nu cred ca incomodează un inel de 50, si atunci de ce sa-l refuzi. Psihologic sau nu, important e ca te ajuta!
-------
inele mai mari ....greutate mai mare asta-i diferenta
Pescuim cu mulinete de 700+ grame, ce mai contează cateva zeci in plus
La un autoturism de peste o tona cateva grame in plus sau in minus ,pe o anumita zona a rotii , aduc vibratii destul de deranjante la viteza mare .
Mulineta nu are viteza , dar blank-ul are ceva .
Am pescuit 3 sezoane cu Mtx 14 cu inel de 40....la inceputul lui 2013 am schimbat mulinetele de la banax 5600 la 14000 xtc si ma gandeam ca ma ajuta inelul de plecare mai mare...
Da-i unui om un peste si el va avea ce manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Allen Besnovich scrie:In nici un caz nu cred ca incomodează un inel de 50, si atunci de ce sa-l refuzi. Psihologic sau nu, important e ca te ajuta!
-------
inele mai mari ....greutate mai mare asta-i diferenta
Pescuim cu mulinete de 700+ grame, ce mai contează cateva zeci in plus
La un autoturism de peste o tona cateva grame in plus sau in minus ,pe o anumita zona a rotii , aduc vibratii destul de deranjante la viteza mare .
Mulineta nu are viteza , dar blank-ul are ceva .
Da dar in cazul lansetelor, greutatea inelelor nu este mai important sa fie usoare la vârf ?:D