Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
In doua-trei saptamani vine urmatorul transport.mirceacaragin scrie:Vad ca nu mai sunt pe stoc acesti avertizori d-le Mitranescu... cand mai primiti? Sunt interesat si eu de un set 3+1
Nu am spus asa ceva .gabriel2vsl scrie:@Dan Mitranescu
Daca nu gresesc ai scris intr-un mesaj ca lotul asta care tocmai a sosit vine cu baterie de 9v la statie. Este adevarat sau nu am fost eu atent?
Nu are nicio problema . Este perfect normal.gabriel2vsl scrie:Unul dintre avertizori are sunetul mult mai slab decit ceilalti trei. Are o problema tehnica?
Multumesc anticipat!
Acesta este motivul pentru care momitoarele din acest lot costa 3 lei fata de 3,50 lei care era costul celor din trecut. Cateva sute de pescari au apreciat acest lucru ... putin mai multi decat cei care au reclamat "problema" . Acum eu ce sa fac ?gabriel2vsl scrie:ps: Subscriu la problema cu momitoarele - sirma este foarte moale.
Ma folosesc de acest raspuns pentru a face o observatie pe care ma abtin sa o fac de cand am vazut prima data acesti avertizori . Luminile alea in sus si in jos si sunetele diferentiate atunci cand trage sau impingemirceacaragin scrie:am vazut live modelul si mi se pare ca nu are acelasi sunet pe back-drop ca si cele din 2012...
alea au alternari de tonalitate pe back-drop si simplu pe run, cele care le-am vazut eu saptamana asta au tonalitate simpla si pe run si pe back-drop, doar ca pe back drop e umpic mai joasa... iar pe delkim nu e asa (se spunea in primele posturi ca primesc 2 tonalitati asemanatoare delkim-ului)...
nu ma pot sa ma hotarasc care sunt mai ok..
Fleacuri! Cum suna, domn'e, sa auza toata balta!!Am vrut sa scot in evidenta :
- fiabilitate
- consum foarte mic
- sensibilitate reglabila pe o plaja mare REAL !
- comunicare precisa cu statia
- functia mute
- avertizare baterie slaba
- avertizare lipsa comunicare senzor cu statia .
- pret accesibil ...