avertizor hakuyo model 2013

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
serbanionut
Puncte: 0

Re: avertizor hakuyo model 2013

Mesaj de serbanionut »

Multumesc pentru raspunsuri a fost foarte edificator

mirceacaragin

Mesaj de mirceacaragin »

Vad ca nu mai sunt pe stoc acesti avertizori d-le Mitranescu... cand mai primiti? Sunt interesat si eu de un set 3+1
Imagine

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

mirceacaragin scrie:Vad ca nu mai sunt pe stoc acesti avertizori d-le Mitranescu... cand mai primiti? Sunt interesat si eu de un set 3+1
In doua-trei saptamani vine urmatorul transport.

mirceacaragin

Mesaj de mirceacaragin »

Multumesc pentru raspuns! Ma abonez la un set de 3 buc plus statie!
Imagine

gabriel2vsl

Mesaj de gabriel2vsl »

@Dan Mitranescu
Daca nu gresesc ai scris intr-un mesaj ca lotul asta care tocmai a sosit vine cu baterie de 9v la statie. Este adevarat sau nu am fost eu atent?
Unul dintre avertizori are sunetul mult mai slab decit ceilalti trei. Are o problema tehnica?
Multumesc anticipat!
ps: Subscriu la problema cu momitoarele - sirma este foarte moale.
EvercarpTeam

Dan Mitranescu
Veteran

gabriel2vsl scrie:@Dan Mitranescu
Daca nu gresesc ai scris intr-un mesaj ca lotul asta care tocmai a sosit vine cu baterie de 9v la statie. Este adevarat sau nu am fost eu atent?
Nu am spus asa ceva .
gabriel2vsl scrie:Unul dintre avertizori are sunetul mult mai slab decit ceilalti trei. Are o problema tehnica?
Multumesc anticipat!
Nu are nicio problema . Este perfect normal. :D Glumesc . Vorbim la telefon pentru mai multe detali si remedierea problemei.
gabriel2vsl scrie:ps: Subscriu la problema cu momitoarele - sirma este foarte moale.
Acesta este motivul pentru care momitoarele din acest lot costa 3 lei fata de 3,50 lei care era costul celor din trecut. Cateva sute de pescari au apreciat acest lucru ... putin mai multi decat cei care au reclamat "problema" . Acum eu ce sa fac ? :D
Fabrica de la Buzau a avut probleme si nu a mai produs sarma . Am facut cu ce am gasit. Zilele acestea si-a reluat activitatea si astfel lotul urmator o sa fie cu sarma "tare".
Incerc sa pastrez pretul . Daca nu reusesc acest lucru ce sa fac : 3 lei cu sarma "moale" sau 3,5 lei cu sarma "tare" ?

gabriel2vsl

Mesaj de gabriel2vsl »

Acesta este motivul pentru care momitoarele din acest lot costa 3 lei fata de 3,50 lei care era costul celor din trecut. Cateva sute de pescari au apreciat acest lucru ... putin mai multi decat cei care au reclamat "problema" . Acum eu ce sa fac ? :D
Fabrica de la Buzau a avut probleme si nu a mai produs sarma . Am facut cu ce am gasit. Zilele acestea si-a reluat activitatea si astfel lotul urmator o sa fie cu sarma "tare".
Incerc sa pastrez pretul . Daca nu reusesc acest lucru ce sa fac : 3 lei cu sarma "moale" sau 3,5 lei cu sarma "tare" ?[/quote]
Multumesc pentru raspunsuri!
Eu nu reclam momitoarele, imi fac treaba cu ele chiar si asa! Am seesizat problema datorita grijii tale in a oferi clientilor lucruri verificate-de calitate, nu criticam!
Parerea mea este : chiar si 4 lei da` bun!
Cu avertizorii vin intr-una din zilele astea la magazin.
Sa auzim de bine!
EvercarpTeam

mirceacaragin

Mesaj de mirceacaragin »

am vazut live modelul si mi se pare ca nu are acelasi sunet pe back-drop ca si cele din 2012...
alea au alternari de tonalitate pe back-drop si simplu pe run, cele care le-am vazut eu saptamana asta au tonalitate simpla si pe run si pe back-drop, doar ca pe back drop e umpic mai joasa... iar pe delkim nu e asa (se spunea in primele posturi ca primesc 2 tonalitati asemanatoare delkim-ului)...
nu ma pot sa ma hotarasc care sunt mai ok..
Imagine

Dan Mitranescu
Veteran

mirceacaragin scrie:am vazut live modelul si mi se pare ca nu are acelasi sunet pe back-drop ca si cele din 2012...
alea au alternari de tonalitate pe back-drop si simplu pe run, cele care le-am vazut eu saptamana asta au tonalitate simpla si pe run si pe back-drop, doar ca pe back drop e umpic mai joasa... iar pe delkim nu e asa (se spunea in primele posturi ca primesc 2 tonalitati asemanatoare delkim-ului)...
nu ma pot sa ma hotarasc care sunt mai ok..
Ma folosesc de acest raspuns pentru a face o observatie pe care ma abtin sa o fac de cand am vazut prima data acesti avertizori . Luminile alea in sus si in jos si sunetele diferentiate atunci cand trage sau impinge :) sunt o tampenie de care nu mai tine cont nimeni dupa achizitionarea avertizorilor . Sunt ultimile lucruri ce doream sa fie luate in calcul la cumpararea unui astfel de produs.
Am vrut sa scot in evidenta :
- fiabilitate
- consum foarte mic
- sensibilitate reglabila pe o plaja mare REAL !
- comunicare precisa cu statia
- functia mute
- avertizare baterie slaba
- avertizare lipsa comunicare senzor cu statia .
- pret accesibil ...

Cu toate acestea cel mai apreciat lucru in momentul achizitionarii acestor avertizori ( un procent ridicat de pescari ) este scurgerea aceea de lumina corelata extraordinar de bine cu actionarea rotitei . Este momentul in care mi se activeaza si mie functia "mute" . :)

P.S. Lotul de avertizori care tocmai a venit acum cateva zile nu se mai gaseste pe stoc in depozit la Hakuyo ...

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Am vrut sa scot in evidenta :
- fiabilitate
- consum foarte mic
- sensibilitate reglabila pe o plaja mare REAL !
- comunicare precisa cu statia
- functia mute
- avertizare baterie slaba
- avertizare lipsa comunicare senzor cu statia .
- pret accesibil ...
Fleacuri! Cum suna, domn'e, sa auza toata balta!!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”