asa am avut impresiaAndrei I scrie:Pai si ce ... Ti se pare ca te-am pus?remus_cta scrie:guvizii nu se pun !!!!Andrei I scrie:Testati 48 ore...ireprosabili. au prins si peste:)![]()
))

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
asa am avut impresiaAndrei I scrie:Pai si ce ... Ti se pare ca te-am pus?remus_cta scrie:guvizii nu se pun !!!!Andrei I scrie:Testati 48 ore...ireprosabili. au prins si peste:)![]()
))
Sa ne spui si noua cum rezolvi problema; ma refer la garantie; in cat timp ti-l inlocuieste (daca), cine plateste transportul s.a.m.d.Vladutzz scrie:am procurat si eu anul trecut astfel de avertizatori - sunt impecabile, anul acesta am procurat modelul 2013 4+1:
avertizatorul nr. 3 permanent arde ledul alb si da semnal, mi sa zis ca e slaba bateria ( restul avertizatori lucreaza impecabil)
i-am schimbat bateria si oricum arde ledul alb peste fiecare 5-7(nu le-am numarat) secunde si deasemenea dau semnal,
deci, deja am luat o baterie de la un alt avertizator care lucra bine ( adica daca problema e in baterie, trebuia sa functioneze normal ,LOGIC ) si oricum problema nu se rezolva, tot asa ramane fara schimbari, chiar si o baterie nou nouta nu ma ajutat. ce le pot face ? probabil are ceva defecte?
la toate 3 moduri de functie al avertizatorului aceeasi intrebare.
PS. statia nu da semnal cind avertizatorul il face, cu aceeasi problema s-a intilnit si un prieten de al meu, carui i sa-u cadonat un set de avertizatori modelul 2012
nu voi face reclama, din acel motiv ca respect vinzator(ii)(ul).
sunt din Chisinau si nu ma pot adresa la Romania sa-l repare.
Singura problema ramane distanta . Cum gasim ocazia remediem problema. Totusi poate "isi revine" avertizorul. Semnalul este clar de "baterie slaba " .Vladutzz scrie:am procurat si eu anul trecut astfel de avertizatori - sunt impecabile, anul acesta am procurat modelul 2013 4+1:
avertizatorul nr. 3 permanent arde ledul alb si da semnal, mi sa zis ca e slaba bateria ( restul avertizatori lucreaza impecabil)
i-am schimbat bateria si oricum arde ledul alb peste fiecare 5-7(nu le-am numarat) secunde si deasemenea dau semnal,
deci, deja am luat o baterie de la un alt avertizator care lucra bine ( adica daca problema e in baterie, trebuia sa functioneze normal ,LOGIC ) si oricum problema nu se rezolva, tot asa ramane fara schimbari, chiar si o baterie nou nouta nu ma ajutat. ce le pot face ? probabil are ceva defecte?
la toate 3 moduri de functie al avertizatorului aceeasi intrebare.
PS. statia nu da semnal cind avertizatorul il face, cu aceeasi problema s-a intilnit si un prieten de al meu, carui i sa-u cadonat un set de avertizatori modelul 2012
nu voi face reclama, din acel motiv ca respect vinzator(ii)(ul).
sunt din Chisinau si nu ma pot adresa la Romania sa-l repare.
Pai spun eu :catalin26 scrie:
Sa ne spui si noua cum rezolvi problema; ma refer la garantie; in cat timp ti-l inlocuieste (daca), cine plateste transportul s.a.m.d.
Scuze daca au parut tendentioase intrebarile mele. Am intrebat din curiozitate. Acum vreo luna am achizitionat si eu de la dvs acesti avertizori, nu am nicio problema cu ei, dar am zis sa fiu pregatit in caz ca...Dan Mitranescu scrie:Pai spun eu :catalin26 scrie:
Sa ne spui si noua cum rezolvi problema; ma refer la garantie; in cat timp ti-l inlocuieste (daca), cine plateste transportul s.a.m.d.
Produsul se inlocuieste pe loc si transportul este platit de noi.
P.S. Nu stiu cand am dat dovada de altceva ( indiferent de situatie ) ca sa apara astfel de intrebari .
Nu este nevoie de scuze. Am fost inteles gresit .Eu am vrut numai sa lamuresc lucrurile , punand inclusiv aici cuvantul meu in joc .catalin26 scrie:
Scuze daca au parut tendentioase intrebarile mele. Am intrebat din curiozitate. Acum vreo luna am achizitionat si eu de la dvs acesti avertizori, nu am nicio problema cu ei, dar am zis sa fiu pregatit in caz ca...oricum, sper sa ma bucur de ei mult timp.