avertizor hakuyo model 2013

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
remus_cta
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: avertizor hakuyo model 2013

Mesaj de remus_cta »

Andrei I scrie:
remus_cta scrie:
Andrei I scrie:Testati 48 ore...ireprosabili. au prins si peste:)
guvizii nu se pun !!!! :lol: :lol:
Pai si ce ... Ti se pare ca te-am pus? :)))
asa am avut impresia :lol: :lol:
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."

APS TOMIS

AND1

Mesaj de AND1 »

Mi'au ajuns si mie , Dle Mitranescu...felicitari!!!Am luat si swingere MK2 cat si un rod pod...raport calitate-pret...imbatabil.

Stima.

Vladutzz

Mesaj de Vladutzz »

am procurat si eu anul trecut astfel de avertizatori - sunt impecabile, anul acesta am procurat modelul 2013 4+1:
avertizatorul nr. 3 permanent arde ledul alb si da semnal, mi sa zis ca e slaba bateria ( restul avertizatori lucreaza impecabil)
i-am schimbat bateria si oricum arde ledul alb peste fiecare 5-7(nu le-am numarat) secunde si deasemenea dau semnal,
deci, deja am luat o baterie de la un alt avertizator care lucra bine ( adica daca problema e in baterie, trebuia sa functioneze normal ,LOGIC ) si oricum problema nu se rezolva, tot asa ramane fara schimbari, chiar si o baterie nou nouta nu ma ajutat. ce le pot face ? probabil are ceva defecte?

la toate 3 moduri de functie al avertizatorului aceeasi intrebare.

PS. statia nu da semnal cind avertizatorul il face, cu aceeasi problema s-a intilnit si un prieten de al meu, carui i sa-u cadonat un set de avertizatori modelul 2012

nu voi face reclama, din acel motiv ca respect vinzator(ii)(ul).

sunt din Chisinau si nu ma pot adresa la Romania sa-l repare.

vasea

Mesaj de vasea »

am si eu setul de avertizori 2013 si vreau sa imi iau si un set de swingeri dar ma cam ingrijoreaza sistemul de prindere de fir tip mk2, nu stiu daca vor rezita la uzura

catalin26

Mesaj de catalin26 »

Vladutzz scrie:am procurat si eu anul trecut astfel de avertizatori - sunt impecabile, anul acesta am procurat modelul 2013 4+1:
avertizatorul nr. 3 permanent arde ledul alb si da semnal, mi sa zis ca e slaba bateria ( restul avertizatori lucreaza impecabil)
i-am schimbat bateria si oricum arde ledul alb peste fiecare 5-7(nu le-am numarat) secunde si deasemenea dau semnal,
deci, deja am luat o baterie de la un alt avertizator care lucra bine ( adica daca problema e in baterie, trebuia sa functioneze normal ,LOGIC ) si oricum problema nu se rezolva, tot asa ramane fara schimbari, chiar si o baterie nou nouta nu ma ajutat. ce le pot face ? probabil are ceva defecte?

PS. statia nu da semnal cind avertizatorul il face, cu aceeasi problema s-a intilnit si un prieten de al meu, carui i sa-u cadonat un set de avertizatori modelul 2012

Sa ne spui si noua cum rezolvi problema; ma refer la garantie; in cat timp ti-l inlocuieste (daca), cine plateste transportul s.a.m.d.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Vladutzz scrie:am procurat si eu anul trecut astfel de avertizatori - sunt impecabile, anul acesta am procurat modelul 2013 4+1:

Singura problema ramane distanta . Cum gasim ocazia remediem problema. Totusi poate "isi revine" avertizorul. Semnalul este clar de "baterie slaba " .

Dan Mitranescu
Veteran

catalin26 scrie:
Sa ne spui si noua cum rezolvi problema; ma refer la garantie; in cat timp ti-l inlocuieste (daca), cine plateste transportul s.a.m.d.
Pai spun eu :
Produsul se inlocuieste pe loc si transportul este platit de noi.
P.S. Nu stiu cand am dat dovada de altceva ( indiferent de situatie ) ca sa apara astfel de intrebari .

Vladutzz

Mesaj de Vladutzz »

problema era in cablul de contact era sudat rau sau ca, aproape l-am rupt cind am pus bateria,
abia se tinea, l-am sudat din nou si e superb, chiar si am pescuit cu ele, vint de 9m, ploua, si 8 grade +,
a rezistat superlativ!!! apropo nu le-am procurat de la Mitranescu. Sunt din chisinau.

Iar cind am avut afaceri cu d-ul Mitranescu si cu magazinul, am fost cel incantat cumparator. Este unul dintre cei oameni care sunt foarte foarte respectati si sunt cunoscuti in realitate, din partea clubului "Carp Lider"

catalin26

Mesaj de catalin26 »

Dan Mitranescu scrie:
catalin26 scrie:
Pai spun eu :
Produsul se inlocuieste pe loc si transportul este platit de noi.
P.S. Nu stiu cand am dat dovada de altceva ( indiferent de situatie ) ca sa apara astfel de intrebari .
Scuze daca au parut tendentioase intrebarile mele. Am intrebat din curiozitate. Acum vreo luna am achizitionat si eu de la dvs acesti avertizori, nu am nicio problema cu ei, dar am zis sa fiu pregatit in caz ca... :) oricum, sper sa ma bucur de ei mult timp.

Dan Mitranescu
Veteran

catalin26 scrie:
Scuze daca au parut tendentioase intrebarile mele. Am intrebat din curiozitate. Acum vreo luna am achizitionat si eu de la dvs acesti avertizori, nu am nicio problema cu ei, dar am zis sa fiu pregatit in caz ca... :) oricum, sper sa ma bucur de ei mult timp.
Nu este nevoie de scuze. Am fost inteles gresit .Eu am vrut numai sa lamuresc lucrurile , punand inclusiv aici cuvantul meu in joc .
Garantia pe produsele recomandate si vandute de mine intrece zic eu toate hartiile facute in acest sens.
Am intervenit si am dat garantie chiar si la vanzari sh ( pe MTX-uri in special) .
Am inlocuit sau reparat gratis produse de la Hakuyo chiar daca nu au fost achizitionate din magazinul meu sau daca erau cumparate de ani buni.
Nu am nici macar un singur client care sa fi suferit datorita garantiei . ( este o declaratie publica si pot sa fiu combatut )
Am stiut ca pentru mine aceste lucruri inseamna infim pe langa ajutorul dat. Am aflat ulterior ca pe termen lung micile pierderi suportate de fapt sunt un castig .
Asa ca acum nici moral si nici comercial nu am cum sa fiu altfel . :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”