avertizor hakuyo model 2013

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
rdr
Puncte: 0

Re: avertizor hakuyo model 2013

Mesaj de rdr »

Avertizorii sunt relativ noi pe piata . Maxim un an . Nu cred ca a schimbat cineva o baterie la ei ( cu exceptia celei existente , mai slaba calitativ ) ca sa poata raspunde la aceasta intrebare ! :wink:

La statie bateriile de calitate tin o saptamana non-stop din aprecierile mele . ( cam doua concursuri )[/quote]
Tin o saptamana (la statie) daca o opriti ziua :wink: Dupa doua zile si doua nopti sunt descarcate si cele mai ale dracu baterii.
Parerea mea :wink:[/quote]

Parere sau verificare ?[/quote]
Am avut doua seturi de avertizori, bateriile la avertizori tin cam 2luni pescuit 48-72ore pe saptamana, la statie maxim 2-3zile in functie si de trasaturi iar ca distanta in camp deschis, cu aproximatie (nu am masurat distanta pana la colegul de pescuit) undeva la 80-90m, la 150-200m nu mai zice "nimic".
"Parerea mea" verificata :wink:

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

rdr scrie: Am avut doua seturi de avertizori, bateriile la avertizori tin cam 2luni pescuit 48-72ore pe saptamana, la statie maxim 2-3zile in functie si de trasaturi iar ca distanta in camp deschis, cu aproximatie (nu am masurat distanta pana la colegul de pescuit) undeva la 80-90m, la 150-200m nu mai zice "nimic".
"Parerea mea" verificata :wink:
Repet : distanta de captare a senzorilor de catre statie este data in camp deschis cu bateriile incarcate la maxim . De aici se pleaca .Nimeni nu poate sa aproximeze obstacolele sau nivelul de incarcare al acumulatorilor .Este valabil la toate produsele de acest fel . Statii emisie- receptie , telefoane ..... Cu cat bateriile scad si cu cat sunt mai multe obstacole distanta de emisie scade fata de datele din descrierea aparatului .
Datele pe care le dai despre avertizori sunt total altele fata de cele pe care le-am verificat eu in mai multe randuri . Tocmai am ajuns la magazin si statia pe care o arat clientilor ( cea de anul trecut ) a fost lasata concret ,acum , trei zile deschisa ... Plus alte zeci de ore poate chiar sute .

Cred ca exista o problema totusi : despre ce avertizori vorbesti ? Cand ai achizitionat cele doua seturi si care este motivul pentru care spui ca " le-ai avut" ( se intelege ca le-ai dat ) ? Chiar sunt interesat de acest lucru.

Dan Mitranescu
Veteran

Am rugamintea daca poate sa ma ajute cineva cu un aparat de masura performant pentru a verifica consumul avertizorilor si al statiei in sarcina si in asteptare.
Vreau sa filmez acest lucru . Este tot ce pot sa fac ...

Cu distanta de emisie inca nu stiu ce "proba" sa aduc . ( Una video poate sa fie trucata cu un alt avertizor ... :) ) Ma mai gandesc . :)

rdr

Mesaj de rdr »

Cred ca exista o problema totusi : despre ce avertizori vorbesti ? Cand ai achizitionat cele doua seturi si care este motivul pentru care spui ca " le-ai avut" ( se intelege ca le-ai dat ) ? Chiar sunt interesat de acest lucru.[/quote]

-Senzorii sunt aici http://www.google.ro/imgres?imgurl=http ... g&dur=2980
-iam cumparat la inceputul lunii octombrie (achizitie sh)
-iam vandut in perfecta stare de functionare, din motive financiare :D
Sa nu se inteleaga gresit, senzorii sunt foarte buni, nu mai vorbesc de pret(la fel de bun fata de altii), aici era parerea mea de STATIE.
Daca tot discutam, cand vin pe stoc mulinetele Hakuyo XA8000?

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

setul de 4 avertizoare + statie va mai exista?

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Dan Mitranescu scrie:
Cu distanta de emisie inca nu stiu ce "proba" sa aduc . ( Una video poate sa fie trucata cu un alt avertizor ... :) ) Ma mai gandesc . :)
Demo live in piata universitatii: de o macara agati masina proprie suspendata la 30 metri de sol. tu de duci la 200 m distanta cu statia si un trecator actioneaza senzorul langa macara, daca in interval de 5 secunde nu suni macaraua da drumul la masina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Milionar excentric

Dan Mitranescu
Veteran

Andrei I scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Demo live in piata universitatii: de o macara agati masina proprie suspendata la 30 metri de sol. tu de duci la 200 m distanta cu statia si un trecator actioneaza senzorul langa macara, daca in interval de 5 secunde nu suni macaraua da drumul la masina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
O sa apara totusi cineva care o sa spuna ca "trecatorul" este omul meu ... :D

Dan Mitranescu
Veteran

rdr scrie: Daca tot discutam, cand vin pe stoc mulinetele Hakuyo XA8000?
Inca nu stiu .Am intrebat astazi . In cateva zile cu restul produselor .

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Dan Mitranescu scrie:
Andrei I scrie:
Dan Mitranescu scrie:
O sa apara totusi cineva care o sa spuna ca "trecatorul" este omul meu ... :D
Aduc eu un erudit ce nu poate fi cumparat de nimeni :wink:
Milionar excentric

Dan Mitranescu
Veteran

Am masurat astazi curentul consumat de avertizori si statie cu un aparat destul de bun. Multumesc pe aceasta cale lui "levi74" pentru ajutorul dat.

Avertizorul in asteptare zero miliamperi si in sarcina maxima ( luminile activate , sunetele la maxim si sensibilitate mare ) 20 miliamperi . Reglati la minim ( un singur led , sunete oprite si sensibilitate mica ) 10 miliamperi .

Statia in asteptare zero miliamperi si in sarcina 160 miliamperi .

Asa ca in functie de pescuitul pe care il facem si de reglajele preferate consumul bateriilor ca timp poate sa difere foarte mult.
Oricum consumul acestor avertizori este ff mic .

Interesant este sa aflam si consumul altor senzori pentru a putea face comparatii ... Poate facem si un topic in acest sens pentru a strange cat mai multe informatii .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”