avertizor hakuyo model 2013

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
sebastian_andone
Puncte: 0

Re: avertizor hakuyo model 2013

Mesaj de sebastian_andone »

:?:
"X13"

mugur avram

Mesaj de mugur avram »

eu sunt multumit de senzori ,am prins si o ploaie si nu au patit nimic ,singura problema ar fi ca nu bate statia mai mult de 70 metri, dar nu sufar din cauza asta

cipkill

Mesaj de cipkill »

Cu autonomia bateriilor cum stau? au destul de multe led-uri si reglaje ...

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

mugur avram scrie:eu sunt multumit de senzori ,am prins si o ploaie si nu au patit nimic ,singura problema ar fi ca nu bate statia mai mult de 70 metri, dar nu sufar din cauza asta
de la 200 la 70 e cam mare diferenta?????
"X13"

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

sebastian_andone scrie:
mugur avram scrie:eu sunt multumit de senzori ,am prins si o ploaie si nu au patit nimic ,singura problema ar fi ca nu bate statia mai mult de 70 metri, dar nu sufar din cauza asta
de la 200 la 70 e cam mare diferenta?????
Ca orice emisie - receptie distanta depinde de incarcarea bateriilor / acumulatorilor , de obstacolele intalnite si de alte elemente care pot influienta transmisia .
Statia are setare in acest sens si poate verifica avertizorii pe care ii capteaza atunci cand ne indepartam de acestia .

P.S. In camp deschis si cu baterii noi distanta este de peste 200 m.

Dan Mitranescu
Veteran

cipkill scrie:Cu autonomia bateriilor cum stau? au destul de multe led-uri si reglaje ...
Avertizorii sunt relativ noi pe piata . Maxim un an . Nu cred ca a schimbat cineva o baterie la ei ( cu exceptia celei existente , mai slaba calitativ ) ca sa poata raspunde la aceasta intrebare ! :wink:

La statie bateriile de calitate tin o saptamana non-stop din aprecierile mele . ( cam doua concursuri )

rdr

Mesaj de rdr »

Dan Mitranescu scrie:
cipkill scrie:Cu autonomia bateriilor cum stau? au destul de multe led-uri si reglaje ...
Avertizorii sunt relativ noi pe piata . Maxim un an . Nu cred ca a schimbat cineva o baterie la ei ( cu exceptia celei existente , mai slaba calitativ ) ca sa poata raspunde la aceasta intrebare ! :wink:

La statie bateriile de calitate tin o saptamana non-stop din aprecierile mele . ( cam doua concursuri )
Tin o saptamana (la statie) daca o opriti ziua :wink: Dupa doua zile si doua nopti sunt descarcate si cele mai ale dracu baterii.
Parerea mea :wink:

Dan Mitranescu
Veteran

rdr scrie:
Dan Mitranescu scrie:

Tin o saptamana (la statie) daca o opriti ziua :wink: Dupa doua zile si doua nopti sunt descarcate si cele mai ale dracu baterii.
Parerea mea :wink:
Parere sau verificare ?

matei1971

Mesaj de matei1971 »

se pare ca e doar o parere!
am avut si eu tot felul de senzori si nu opream statia ziua si ma tineau bateriile cel putin jumatate de sezon!
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

Dan Mitranescu
Veteran

matei1971 scrie:se pare ca e doar o parere!
am avut si eu tot felul de senzori si nu opream statia ziua si ma tineau bateriile cel putin jumatate de sezon!
Exista si care consuma in 24 ore un set de baterii . Altele in 3 zile . Eu la modelul in discutie nu am sesizat acest consum al bateriilor . Am sa fac o proba cu o statie sa vad precis cat rezista in asteptare. Nu o sa fie un raspuns exact deoarece pe balta statia mai si suna , dar tinand cont ca la avertizori consumul generat de sunete si lumini nu determina epuizarea bateriilor acestora asa usor , deducem ca rezultatul o sa fie destul de apropiat de cel obtinut in conditii de folosire pe balta.

P.S. Statia pe care o am in vitrina ( cea din filmulet ) o tin cu bateriile respective din toamna trecuta . O inchid dupa ce fac prezentari ale avertizorilor , dar au fost multe situatii cand a ramas cu orele deschisa ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”