Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
de la 200 la 70 e cam mare diferenta?????mugur avram scrie:eu sunt multumit de senzori ,am prins si o ploaie si nu au patit nimic ,singura problema ar fi ca nu bate statia mai mult de 70 metri, dar nu sufar din cauza asta
Ca orice emisie - receptie distanta depinde de incarcarea bateriilor / acumulatorilor , de obstacolele intalnite si de alte elemente care pot influienta transmisia .sebastian_andone scrie:de la 200 la 70 e cam mare diferenta?????mugur avram scrie:eu sunt multumit de senzori ,am prins si o ploaie si nu au patit nimic ,singura problema ar fi ca nu bate statia mai mult de 70 metri, dar nu sufar din cauza asta
Avertizorii sunt relativ noi pe piata . Maxim un an . Nu cred ca a schimbat cineva o baterie la ei ( cu exceptia celei existente , mai slaba calitativ ) ca sa poata raspunde la aceasta intrebare !cipkill scrie:Cu autonomia bateriilor cum stau? au destul de multe led-uri si reglaje ...
Tin o saptamana (la statie) daca o opriti ziuaDan Mitranescu scrie:Avertizorii sunt relativ noi pe piata . Maxim un an . Nu cred ca a schimbat cineva o baterie la ei ( cu exceptia celei existente , mai slaba calitativ ) ca sa poata raspunde la aceasta intrebare !cipkill scrie:Cu autonomia bateriilor cum stau? au destul de multe led-uri si reglaje ...![]()
La statie bateriile de calitate tin o saptamana non-stop din aprecierile mele . ( cam doua concursuri )
Parere sau verificare ?rdr scrie:Tin o saptamana (la statie) daca o opriti ziuaDan Mitranescu scrie:Avertizorii sunt relativ noi pe piata . Maxim un an . Nu cred ca a schimbat cineva o baterie la ei ( cu exceptia celei existente , mai slaba calitativ ) ca sa poata raspunde la aceasta intrebare !cipkill scrie:Cu autonomia bateriilor cum stau? au destul de multe led-uri si reglaje ...![]()
La statie bateriile de calitate tin o saptamana non-stop din aprecierile mele . ( cam doua concursuri )Dupa doua zile si doua nopti sunt descarcate si cele mai ale dracu baterii.
Parerea mea
Exista si care consuma in 24 ore un set de baterii . Altele in 3 zile . Eu la modelul in discutie nu am sesizat acest consum al bateriilor . Am sa fac o proba cu o statie sa vad precis cat rezista in asteptare. Nu o sa fie un raspuns exact deoarece pe balta statia mai si suna , dar tinand cont ca la avertizori consumul generat de sunete si lumini nu determina epuizarea bateriilor acestora asa usor , deducem ca rezultatul o sa fie destul de apropiat de cel obtinut in conditii de folosire pe balta.matei1971 scrie:se pare ca e doar o parere!
am avut si eu tot felul de senzori si nu opream statia ziua si ma tineau bateriile cel putin jumatate de sezon!