Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Da, avertizorii Hakuyo 2017, 2017 si 2014 au acesta functie.Naghi Adrian scrie:NU bateriile sunt problema.,setul de avertizori pe care ii am nu are avertizare sonora cind se descarca bateria De aia sunt interesat de aceste modele pt ca am citit ca au aceasta functie.
Domnul Adrian, simpla pastrare a statiei la caldura ( sub geaca, sau langa o sursa de caldura ) rezolva "problema".Naghi Adrian scrie:La modelul 2014,2017,sunt leduri pe avertizori care semnalizeaza volum,sensibilitate,run,etc nu ar fi rau sa existe posibilitate sa se poata verifica si amperejul in baterie ca si la acumulatori portabili pt telefoane iar la statie cele patru leduri amperajul din baterii.Albastru tare,verde bun,galben slabut,iar rosu slab.Banuiesc ca toti pescarii care stau mai multe zile pe balta ar fi multumiti de o asemenea functie.Asta daca se poate si producatorul doreste acest lucru,cu stima Domnule Dan Mitranescu.
Toti au avertizarea de baterie slaba, dar frigul scade rapid puterea bateriei, trecand repede si peste posibilitatea de a mai emite ceva.ionut72 scrie:Da, avertizorii Hakuyo 2017, 2017 si 2014 au acesta functie.Naghi Adrian scrie:NU bateriile sunt problema.,setul de avertizori pe care ii am nu are avertizare sonora cind se descarca bateria De aia sunt interesat de aceste modele pt ca am citit ca au aceasta functie.