Avertizori Hakuyo model 2012

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

CimpoeruM
Puncte: 0

Avertizori Hakuyo model 2012

Mesaj de CimpoeruM »

sunt relativ noi pe piata,in cazul in care ii foloseste
cineva ,astept o parere,.multumesc !

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Re: Avertizori Hakuyo model 2012

Mesaj de Madalin Dirla »

Calitate/pret exceptional.
Se pot seta pana la 16 senzori pe o statie.
CimpoeruM scrie:sunt relativ noi pe piata,in cazul in care ii foloseste
cineva ,astept o parere,.multumesc !

CimpoeruM

Mesaj de CimpoeruM »

:?: :?:

faurmircea

Mesaj de faurmircea »

nu sunt noi .... defapt sub sigla lu nea dan sunt noi

eu am dat cu ele de pamant anul trecut ... nishte gunoaie din china ... arata binisor dar in rest .... noaptea suna statia de nebuna cand tragea nu mergea statia si papa bateria la 3 zile

in skimb un prieten le are si in ziua de azi si lui nu ia facut asa multe figuri ... mai suna din cand in cand si papa bateria de sunt ok
ce sa zic pt cat costa poti sa le cumperi ai garantie ... da daca stai prost cu nervi cauta altceva

salutari

darius123

Mesaj de darius123 »

Nu stiu de ce vreti experimente.Dupa parerea mea, singurii avertizori pana in 400-500 ron cu statie care merita cumparati, sunt cei de la Energo.Au trecut testul timpului, au facut fata in cele mai grele conditii, bateriile tin cel putin un sezon, nu prea am auzit pescari sa se planga de calitatea lor.Singura problema este ca s-au scumpit cam mult in ultimul timp, dar inca se mai gasesc la 400-500 ron daca avem noroc.Intr-o vreme am vrut si eu sa trec pe setul de la K-Karp, dar m-am lacuit cand mi-a zis un prieten ca mananca un set de baterii pe partida.
Daca tot suntem la capitolul Hakuyo, vreau sa il intreb pe Domnul Dan ce interventii a avut asupra noului model de avertizori si prin ce se difera fata de modelul ,,original''(care apare pe siteurile din China), ca la aspect si caracteristici sunt identici, numai ca nu scrie Hakuyo.Am vazut ca acesti avertizori se vand si pe Okazii si prin piete, sunt aceiasi avertizori Hakuyo conceputi de Dumnevoastra?Asa scrie pe site-ul Dvs., ca sunt conceputi de Dvs., atunci de ce se vand si la liber?Ca un mic exemplu, in Timisoara i-am gasit de cumparat la 275 Ron, identici cu cei de pe site.Multumesc

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

darius123 scrie:.......... in Timisoara i-am gasit de cumparat la 275 Ron, identici cu cei de pe site.....
Am si eu mai multe nelamuriri ...de unde stiti ca sunt identici ?...doar ca arata asemanator la exterior ? A verificat cineva piesele componente din interior, la diferite modele chinezesti care arata "identic" ?
China a dezvoltat "clonarea" oricarui produs, pe diferite trepte de calitate ! Gasesti pe piata produse made in China care te tin o viata si produse care te tin 2 zile...si pot arata identic !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

darius123

Mesaj de darius123 »

Ma refeream din punct de vedere vizual, ca sunt identici.Eu am intrebat, nu am afirmat.Zilele trecute am fost intr-o piata in Timisoara ce aduc produse Hakuyo si aveau modelul nou de avertizori de la Hakuyo cu 275 ron.Eram curios daca cei de pe site de la Domnul Dan sunt aceiasi avertizori, sau doar aspectul si firma(Hakuyo) sunt punctele comune.Poate ca sunt mai multe modele de avertizori Hakuyo care arata identic, doar ca unii sunt conceputi de Domnul Dan, asta este nelamurirea mea.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Eu am vazut un filmulet pe un sit bulgaresc (era preluat de pe Youtube), cu acelasi tip de avertizor dar care avea un numar mai mic de functii (mult mai mic)...de unde si concluzia ca la interior placa electronica (memoria, circuitele...cum le-o spune) era diferita !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

CimpoeruM

Mesaj de CimpoeruM »

deci....dupa 24 ore de pescuit,ma declar multumit de ei.mai concret,isi fac treaba.
ramane de vazut in timp cat de rezistenti sunt.

faurmircea

Mesaj de faurmircea »

gor965 scrie:Eu am vazut un filmulet pe un sit bulgaresc (era preluat de pe Youtube), cu acelasi tip de avertizor dar care avea un numar mai mic de functii (mult mai mic)...de unde si concluzia ca la interior placa electronica (memoria, circuitele...cum le-o spune) era diferita !

:)))

fix china sunt ca tot restul produselor gen mulinete sunt replica :)) swingerele replica fox (prost facuta) pana la urma nishte gunoaie care isi fac treaba ..cat or merge

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”