Avertizori Hakuyo model 2012

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: Avertizori Hakuyo model 2012

Mesaj de gor965 »

faurmircea scrie:...........pana la urma nishte gunoaie care isi fac treaba ...
Cam asa gandea lumea cand nemtii au inventat Trabantul ! :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

Totusi despre care model este vb?Ca sunt 2 comercializate de DM.Alea cu 8 leduri?
Imagine

CimpoeruM

Mesaj de CimpoeruM »

Winston scrie:Totusi despre care model este vb?Ca sunt 2 comercializate de DM.Alea cu 8 leduri?
despre ele este discutia.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

faurmircea scrie:nu sunt noi .... defapt sub sigla lu nea dan sunt noi

eu am dat cu ele de pamant anul trecut ... nishte gunoaie din china ... arata binisor dar in rest .... noaptea suna statia de nebuna cand tragea nu mergea statia si papa bateria la 3 zile

in skimb un prieten le are si in ziua de azi si lui nu ia facut asa multe figuri ... mai suna din cand in cand si papa bateria de sunt ok
ce sa zic pt cat costa poti sa le cumperi ai garantie ... da daca stai prost cu nervi cauta altceva

salutari
Cred ca incurcam modelul. Cel in discutie nu era pe piata anul trecut.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

darius123 scrie:Ma refeream din punct de vedere vizual, ca sunt identici.Eu am intrebat, nu am afirmat.Zilele trecute am fost intr-o piata in Timisoara ce aduc produse Hakuyo si aveau modelul nou de avertizori de la Hakuyo cu 275 ron.Eram curios daca cei de pe site de la Domnul Dan sunt aceiasi avertizori, sau doar aspectul si firma(Hakuyo) sunt punctele comune.Poate ca sunt mai multe modele de avertizori Hakuyo care arata identic, doar ca unii sunt conceputi de Domnul Dan, asta este nelamurirea mea.
Avertizorii nu sunt conceputi de mine. Pe acest produs am primit modelul, l-am probat cateva luni , dupa care mi-am dat acceptul in a fi adus pe piata de la noi.
Am mai spus si in alte randuri:
In China pe un simplu ac de pescuit ( aceeasi forma ) producatorul poate sa dea 10 calitati cu preturile aferente. Pe monofilamente sunt numai 4 calitati si milioane de brand-uri combinate cu toata paleta RAL ... Sper ca prin aceasta se intelege totul.

Revenind la avertizorii Hakuyo model 2012 garantia produsului o dau eu ca si in cazul celorlalte produse pe care le-am recomandat.
Tot ce scrie in descrierea acestor avertizori este real !
Personal ii folosesc deja de un sezon ( dovedit , deoarece i-am folosit la toate competitiile la care am participat ...) , nu consuma bateriile nejustificat , nu le cedeaza anumite functii , nu au alarme false la vant , setarile se fac precis pe toata plaja avuta , rezista la soare , apa , ploaie , valuri , furtuna ( Cupa Rid editia 11 ) , sunt pe piata 180 de seturi si NICIUN avertizor defect sau venit in garantie .
Cam atat pot sa spun pana acum despre acest produs. Poate iarna explodeaza carcasa :!: ... asta nu stiu , dar raspund si in acest caz.

darius123

Mesaj de darius123 »

Un raspuns prompt si la subiect, multumesc.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Nu mai gasesc exact filmuletul de care spuneam, dar mai jos sunt cele mai vizionate, in ordine cronologica :

02.Aprilie.2011

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SBEa4WU4 ... re=related[/youtube]

10.Iunie.2011

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Lsg7dkGH ... re=related[/youtube]

25.Noiembrie.2011

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qezm-DbT ... re=related[/youtube]

29.Februarie.2012

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AXKruhEX ... re=related[/youtube]
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

faurmircea

Mesaj de faurmircea »

Dan Mitranescu scrie:
faurmircea scrie:nu sunt noi .... defapt sub sigla lu nea dan sunt noi

eu am dat cu ele de pamant anul trecut ... nishte gunoaie din china ... arata binisor dar in rest .... noaptea suna statia de nebuna cand tragea nu mergea statia si papa bateria la 3 zile

in skimb un prieten le are si in ziua de azi si lui nu ia facut asa multe figuri ... mai suna din cand in cand si papa bateria de sunt ok
ce sa zic pt cat costa poti sa le cumperi ai garantie ... da daca stai prost cu nervi cauta altceva

salutari
Cred ca incurcam modelul. Cel in discutie nu era pe piata anul trecut.

ma scuzi

nu era pe piata in romania sub sigla hakuyo dar el exista de 2 ani

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”