Cam asa gandea lumea cand nemtii au inventat Trabantul !faurmircea scrie:...........pana la urma nishte gunoaie care isi fac treaba ...

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Cam asa gandea lumea cand nemtii au inventat Trabantul !faurmircea scrie:...........pana la urma nishte gunoaie care isi fac treaba ...
despre ele este discutia.Winston scrie:Totusi despre care model este vb?Ca sunt 2 comercializate de DM.Alea cu 8 leduri?
Cred ca incurcam modelul. Cel in discutie nu era pe piata anul trecut.faurmircea scrie:nu sunt noi .... defapt sub sigla lu nea dan sunt noi
eu am dat cu ele de pamant anul trecut ... nishte gunoaie din china ... arata binisor dar in rest .... noaptea suna statia de nebuna cand tragea nu mergea statia si papa bateria la 3 zile
in skimb un prieten le are si in ziua de azi si lui nu ia facut asa multe figuri ... mai suna din cand in cand si papa bateria de sunt ok
ce sa zic pt cat costa poti sa le cumperi ai garantie ... da daca stai prost cu nervi cauta altceva
salutari
Avertizorii nu sunt conceputi de mine. Pe acest produs am primit modelul, l-am probat cateva luni , dupa care mi-am dat acceptul in a fi adus pe piata de la noi.darius123 scrie:Ma refeream din punct de vedere vizual, ca sunt identici.Eu am intrebat, nu am afirmat.Zilele trecute am fost intr-o piata in Timisoara ce aduc produse Hakuyo si aveau modelul nou de avertizori de la Hakuyo cu 275 ron.Eram curios daca cei de pe site de la Domnul Dan sunt aceiasi avertizori, sau doar aspectul si firma(Hakuyo) sunt punctele comune.Poate ca sunt mai multe modele de avertizori Hakuyo care arata identic, doar ca unii sunt conceputi de Domnul Dan, asta este nelamurirea mea.
Dan Mitranescu scrie:Cred ca incurcam modelul. Cel in discutie nu era pe piata anul trecut.faurmircea scrie:nu sunt noi .... defapt sub sigla lu nea dan sunt noi
eu am dat cu ele de pamant anul trecut ... nishte gunoaie din china ... arata binisor dar in rest .... noaptea suna statia de nebuna cand tragea nu mergea statia si papa bateria la 3 zile
in skimb un prieten le are si in ziua de azi si lui nu ia facut asa multe figuri ... mai suna din cand in cand si papa bateria de sunt ok
ce sa zic pt cat costa poti sa le cumperi ai garantie ... da daca stai prost cu nervi cauta altceva
salutari