avertizorii Hakuyo

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

jon
Puncte: 0

Re: avertizorii Hakuyo

Mesaj de jon »

salut, am si eu avertizorii acestia din toamna i am folosit la vreo 4 sau 5 partide de pescuit, ia si plouat unul l am scapat chiar si in apa si nu au avut nimic, eu sunt multumit de ei nu le am gasit nici un defect, raportul calitate/pret este f. ok, ce imi place personal la ei este protectia pt lansete, faptul ca se pot pune pe silentios si sa avertizeze numa statia.

jon

Mesaj de jon »

petre iulian scrie:statia nu mai are leduri care te anunta care culoare este in actiune ? Pe ecran/display, daca/i pot zice asa nu se vede bine cand e soare ....si ma feresc de aceste statii .
are led pt fiecare avertizor in parte, plus ca poti sa setezi sunetele care le fac avertizorii sa la receptionezi pa statie (avand astfel 4 sunete diferite pe statie)

MeluCatelu

Mesaj de MeluCatelu »

Dan Mitranescu scrie:
ionescu marian m scrie:se mai pot adauga senzori la statie in afara de cei 4?????
Se pot adauga 12 avertizori pe fiecare culoare. Adica poti sa pescuiesti cu 48 de lansete. :D
Adaugarea se extrem de simplu. Se apasa un buton de pe statie si se activeaza senzorul nou. Acesta intra automat pe culoarea pe care o are .
Pescuit cu 48 de lansete :D
Asta da arsenal de "braconier" :)
Sper ca nu te-ai suparat prea tare Dane,insa nu m-am putut abtine! 8)

Referitor la calitatea senzorilor in cauza:
In momenentul in care vin pe stoc modelul 2013 se pot face teste si publica rezultatele.
Oricum este interesant ca nu a scris nimeni nimic concret de rau despre seznorii in cauza.
Mi se pare o prostie sa te apuci sa ii compari cu Nash sau Delkim sau Fox.
Pana la urma vrei sa stii ca ai dat banii pe ceva care face ceea ce spune.
Daca de exemplu un model spune ca este 100% impermeabil,ma astept sa il las in apa 3 ore prornit(de exemplu),sa il scot de acolo si sa functioneze perfect.Daca nu functioneaza,atunci pot sa spun ca cei care il vand mananca ..... "bors".
C.S. CARP ZONE

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

MeluCatelu scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Se pot adauga 12 avertizori pe fiecare culoare. Adica poti sa pescuiesti cu 48 de lansete. :D
Adaugarea se extrem de simplu. Se apasa un buton de pe statie si se activeaza senzorul nou. Acesta intra automat pe culoarea pe care o are .
Pescuit cu 48 de lansete :D
Asta da arsenal de "braconier" :)
Sper ca nu te-ai suparat prea tare Dane,insa nu m-am putut abtine! 8)

Referitor la calitatea senzorilor in cauza:
In momenentul in care vin pe stoc modelul 2013 se pot face teste si publica rezultatele.
Oricum este interesant ca nu a scris nimeni nimic concret de rau despre seznorii in cauza.
Mi se pare o prostie sa te apuci sa ii compari cu Nash sau Delkim sau Fox.
Pana la urma vrei sa stii ca ai dat banii pe ceva care face ceea ce spune.
Daca de exemplu un model spune ca este 100% impermeabil,ma astept sa il las in apa 3 ore prornit(de exemplu),sa il scot de acolo si sa functioneze perfect.Daca nu functioneaza,atunci pot sa spun ca cei care il vand mananca ..... "bors".
Si la Delkim intra cel putin 12 avertizori pe statie ... tot braconaj se numeste ! :D Eu nu am de ce sa ma supar pentru ca asa au venit din fabrica ( cu 48 de canale ) si recomandarea nu a fost a mea in aceasta privinta ... :D
Modelul 2013 este identic cu cel actual , singura diferenta fiind sunetele. Asa ca testele au inceput de un an . Pana acum nu a fost nici macar o problema cu ei .Sau cel putin eu nu am aflat asa ceva pana acum . Nu a apelat nimeni la garantie .

Comparatiile cu alte produse deja pentru mine sunt ca urticaria ... :D .Prefer sa spun ca "face asta" si "costa atat ". Asta numai despre produsele mele sau cele de la Hakuyo de promovarea carora ma ocup . In rest etica si matematica ( nu se compara mere cu pere niciodata :D ) nu-mi dau voie sa merg cu discutia pe alta cale decat daca sunt provocat urat ...

Legat de testul cu "trei ore sub apa" ... pe avertizorii Hakuyo nu este trecut 100% impermeabil asa ca nu doresc un asemenea test. :D Sa il faca cine spune asta! :D
Serios vorbind cred ca vor functiona si asa , dar este de preferat sa fie uscati inainte. Din cunostintele mele chiar nu are ce sa se strice .
La Hakuyo scrie ca sunt rezistenti la apa . Adica daca sunt scapati in apa si scosi in cateva minute sau daca ploua pe ei nu au probleme. Teste in acest sens sunt facute .Exista filmulete aici :

http://www.crapmania.ro/forum/comentari ... 68-15.html

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

Mai aveti vreo noutate cu privire la data cand sosesc noii avertizori? Sa putem plasa comenzile!

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Dani Hentiu scrie:Mai aveti vreo noutate cu privire la data cand sosesc noii avertizori? Sa putem plasa comenzile!
La inceputul lui martie vin avertizorii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”