AVERTIZORUL NASH SIREN RS1, INDESTRUCTIBIL?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

PPT

AVERTIZORUL NASH SIREN RS1, INDESTRUCTIBIL?

Mesaj de PPT »

Imagine
fara plase.

macara88
Puncte: 0

Re: AVERTIZORUL NASH SIREN RS1, INDESTRUCTIBIL?

Mesaj de macara88 »

Revista PPT se insipra din CRAFTY CARPER ??

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Cred ca indestructibilitatea unui senzor este printre ultimele lucruri care trebuiesc luate in calcul cand ne alegem echipamentul de pescuit.
Pana la urma mergem la pescuit nu la razboi, daca era echipament de razboi, intelegeam altfel..... platesti EXTRA pentru ceva de care probabil nu o sa ai nevoie niciodata!

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

zfcristian scrie:Cred ca indestructibilitatea unui senzor este printre ultimele lucruri care trebuiesc luate in calcul cand ne alegem echipamentul de pescuit.
Pana la urma mergem la pescuit nu la razboi, daca era echipament de razboi, intelegeam altfel..... platesti EXTRA pentru ceva de care probabil nu o sa ai nevoie niciodata!
si daca te apuca o criza, rupi lanseta, spargi mulineta,......e cale lunga pana sa te legi de senzori......parerea mea..... :wink: :lol: :lol: :lol:
slowly we rot- by Obituary

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Senzori nash siren isi fac treaba foarte bine. Singurul minus este ca nu au iesire pentru a conecta swingeri cu lumina. Treaba cu indestructibili e marketing.
P.S. Sunt peste delkim.
C. S. PELICANUL

radu_popeanu

Mesaj de radu_popeanu »

Razvan Ulmeanu scrie:Senzori nash siren isi fac treaba foarte bine. Singurul minus este ca nu au iesire pentru a conecta swingeri cu lumina. Treaba cu indestructibili e marketing.
P.S. Sunt peste delkim.
Si ca pret sunt peste Delkim....
Maxi Fish Mures
Personal best 21,52 kg Harsany Hungary 2016

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

ca pretz sunt mult sub delkim acum depinde de unde cumperi senzor 125 euro statzie 140 orice problema in garantie se rezolva pe loc in magazin cu schimbarea produsului si acum cu iesirea pe swingere luminoase depinde de gusturi si de cine cauta circ pe balta, sau este o moda sa vada lumea ca ai trasaturi pe balta noaptea?

nicuB

Mesaj de nicuB »

lucian_dj scrie:ca pretz sunt mult sub delkim acum depinde de unde cumperi senzor 125 euro statzie 140 orice problema in garantie se rezolva pe loc in magazin cu schimbarea produsului si acum cu iesirea pe swingere luminoase depinde de gusturi si de cine cauta circ pe balta, sau este o moda sa vada lumea ca ai trasaturi pe balta noaptea?
de curiozitate, daca-s asa buni de ce ai vrut sa-i schimbi/vinzi? (d.p.m.d.v. carpsounder, cu care ai vrut sa-i schimbi, sunt cei mai buni senzori de pe piata, totusi, sunt curios ce te-a nemultumit la nash siren)

PPT

Mesaj de PPT »

macara88 scrie:

Nu. Revista PPT, asa cum anunta inca de la inceputul articolului, si-a propus sa verifice autenticitatea testelor facute de respectiva publicatie britanica.

In alta ordine de idei, chiar daca PPT s-ar inspira din Crafty Carper nu cred ca ar fi vreo nenorocire. Nu am inventat noi apa calda.
Imagine
fara plase.

macara88

Mesaj de macara88 »

PPT scrie:
macara88 scrie:

Nu. Revista PPT, asa cum anunta inca de la inceputul articolului, si-a propus sa verifice autenticitatea testelor facute de respectiva publicatie britanica.

In alta ordine de idei, chiar daca PPT s-ar inspira din Crafty Carper nu cred ca ar fi vreo nenorocire. Nu am inventat noi apa calda.
Nu ar fi nici o nenorocire , insa de ce am mai cumpara PPT si nu Crafty Carper :roll:
P.S Inclusiv structura revistei ( ma refer aici la partile unde sunt specificati autori unui articol ) este identica cu cea din Crafty :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”