Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
si daca te apuca o criza, rupi lanseta, spargi mulineta,......e cale lunga pana sa te legi de senzori......parerea mea.....zfcristian scrie:Cred ca indestructibilitatea unui senzor este printre ultimele lucruri care trebuiesc luate in calcul cand ne alegem echipamentul de pescuit.
Pana la urma mergem la pescuit nu la razboi, daca era echipament de razboi, intelegeam altfel..... platesti EXTRA pentru ceva de care probabil nu o sa ai nevoie niciodata!
Si ca pret sunt peste Delkim....Razvan Ulmeanu scrie:Senzori nash siren isi fac treaba foarte bine. Singurul minus este ca nu au iesire pentru a conecta swingeri cu lumina. Treaba cu indestructibili e marketing.
P.S. Sunt peste delkim.
de curiozitate, daca-s asa buni de ce ai vrut sa-i schimbi/vinzi? (d.p.m.d.v. carpsounder, cu care ai vrut sa-i schimbi, sunt cei mai buni senzori de pe piata, totusi, sunt curios ce te-a nemultumit la nash siren)lucian_dj scrie:ca pretz sunt mult sub delkim acum depinde de unde cumperi senzor 125 euro statzie 140 orice problema in garantie se rezolva pe loc in magazin cu schimbarea produsului si acum cu iesirea pe swingere luminoase depinde de gusturi si de cine cauta circ pe balta, sau este o moda sa vada lumea ca ai trasaturi pe balta noaptea?
Nu. Revista PPT, asa cum anunta inca de la inceputul articolului, si-a propus sa verifice autenticitatea testelor facute de respectiva publicatie britanica.macara88 scrie:
Revista PPT se insipra din CRAFTY CARPER ??
Nu ar fi nici o nenorocire , insa de ce am mai cumpara PPT si nu Crafty CarperPPT scrie:Nu. Revista PPT, asa cum anunta inca de la inceputul articolului, si-a propus sa verifice autenticitatea testelor facute de respectiva publicatie britanica.macara88 scrie:
Revista PPT se insipra din CRAFTY CARPER ??
In alta ordine de idei, chiar daca PPT s-ar inspira din Crafty Carper nu cred ca ar fi vreo nenorocire. Nu am inventat noi apa calda.