Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Pescuitul va fi de pe mal !DAN BERHECI scrie:Problema este daca vrei sa pescuiesti din barca sau de pe mal ,dupa asta putem vorbi care lansete sint mai utile.
M-am gandit si eu la chestia cu distanta si la un moment dat luam in calcul si niste MTX de 3,6 metriDAN BERHECI scrie:Pentru mine cel mai tare pescuit este cel din locurile salbatice de pe malul Dunarii sau Delta.
Nu imi permit sa iti recomand o anume marca de lansete pentru ca nu as vrea sa fiu lipsit de fairplay fata de alte marci pe care nu le cunosc dar recomandarea mea este sa iti cumperi lansete de 3.6-3,9 pt pescuitul la distanta cind ai nevoie sa prinzi pragul de la senal , actiune minim 150gr, din 2 buc si nu supercarboane sau scumpeturi
Ce-ai ales tu Cristi e foarte bun. Cumnatamiu merge tot pe Bull fightere de 2,7 si n-are nici-un fel de probleme. Chiar de pe mal ca nu-i place din barca. La mulinete ia-ti cu beitrunner mai bine. Nu mai stiu ce-ai ales, dar OLB 50-urile iti pot fi de-ajuns. Nu mai e pestele de alta data pe Dunare, iar ce-i mare intra intamplator. Poti face fata si cu ansamblurile de care vorbesc eu.zfcristian scrie:M-am gandit si eu la chestia cu distanta si la un moment dat luam in calcul si niste MTX de 3,6 metriDAN BERHECI scrie:Pentru mine cel mai tare pescuit este cel din locurile salbatice de pe malul Dunarii sau Delta.
Nu imi permit sa iti recomand o anume marca de lansete pentru ca nu as vrea sa fiu lipsit de fairplay fata de alte marci pe care nu le cunosc dar recomandarea mea este sa iti cumperi lansete de 3.6-3,9 pt pescuitul la distanta cind ai nevoie sa prinzi pragul de la senal , actiune minim 150gr, din 2 buc si nu supercarboane sau scumpeturi
LA DORIPESCO CE LANSETE AI FOLOSIT ?MANTIKOARE? DE AIA TI-A INTRAT SOMNUL PE PATUL DE NADA.cornel.s scrie:Ce-ai ales tu Cristi e foarte bun. Cumnatamiu merge tot pe Bull fightere de 2,7 si n-are nici-un fel de probleme. Chiar de pe mal ca nu-i place din barca. La mulinete ia-ti cu beitrunner mai bine. Nu mai stiu ce-ai ales, dar OLB 50-urile iti pot fi de-ajuns. Nu mai e pestele de alta data pe Dunare, iar ce-i mare intra intamplator. Poti face fata si cu ansamblurile de care vorbesc eu.zfcristian scrie:M-am gandit si eu la chestia cu distanta si la un moment dat luam in calcul si niste MTX de 3,6 metriDAN BERHECI scrie:Pentru mine cel mai tare pescuit este cel din locurile salbatice de pe malul Dunarii sau Delta.
Totusi sunt de luat in calcul si telescopicele. Atat la crap cat si la somn. Eu am o Siweida, iti spun maine de care e si abia astept sa-mi mai iau vreo 4 similare. Pentru barca am de crap panarame de-alea din Dragoane, dupa ce am prapadit mai multe si mi-am vandut si Hard Core II-urile care erau iarasi super bete, mai mult de mal, dar grele la carat. Mai am doua Mantikoare pentru somn pe care le folosesc din barca la Cazane. Ca mulinete am Daiwa Regal Plus de 5000.