Caut lanseta de carp

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ionut72
pescar de competitie

Re: Caut lanseta de carp

Mesaj de ionut72 »

Glumesti? :lol: :lol: Se compara cu MAD (dam), MTX sau Competition?Iti zic eu: NICIODATA !!!
Ai dreptate, la raport calitate-pret, nu se compara, niciodata :D E peste cele 3 fara discutie! De fapt e (parere personala) exact acelasi blanc cu Competition, cu 50% mai ieftin! Ca sa nu mai vorbesc despre diferenta de pret fata de celelalte 2.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

@znemilian

Din discutia mea cu Claudiu poti trage o singura concluzie "desteapta": nu-ti cumpara niciodata o lanseta dupa preferintele altora, ci, pe cat posibil, testeaza cat mai multe (daca se poate inclusiv pe balta) inainte de a face pasul.

valiauto68
Puncte: 0

Mesaj de valiauto68 »

Daiwa Windcast de 3.90 3,75 lb cum ti se par ionut?

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

valiauto68 scrie:Daiwa Windcast de 3.90 3,75 lb cum ti se par ionut?

Categoria lansetelor ... "degeaba". Lansete de prins pescari. Bani aruncati in vant :lol: N-am sa fac niciodata o achizitie de genul asta (ca atare nici nu pot sa-mi dau cu parerea despre ele, pen' ca nici macar nu le-am tinut in mana). Chiar nu vad de ce sa dai cca. 600 de lei pe o struto-camila. Ori iti iei o chinezarie low-cost, ori direct century sau free-spirit!

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

ionut72 scrie:
Glumesti? :lol: :lol: Se compara cu MAD (dam), MTX sau Competition?Iti zic eu: NICIODATA !!!
Ai dreptate, la raport calitate-pret, nu se compara, niciodata :D E peste cele 3 fara discutie! De fapt e (parere personala) exact acelasi blanc cu Competition, cu 50% mai ieftin! Ca sa nu mai vorbesc despre diferenta de pret fata de celelalte 2.
Dupa parerea ta, sincer, imi place mandrina, imi place cotorul cum e lucrat, dar parca... e FL.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

mandrina de la FL Strategist este cea mai incomoda mandrina posibila...
cotorul este foarte prost gandit.. se murdareste instant si nu se mai poate curata..
Critic echilibrat

atb333atb

Mesaj de atb333atb »

Daiwa windspirit este totusi un din cele mai bine vandute lansete la noi pe piata. Mie mi se potriveste de minune MTX14 dar asta nu inseamna ca nu as incerca si o Daiwa. Parerile sunt si vor ramane mereu impartite dar stiu multa lume multumita de lansete pe care altii le considera porcarii.
P.S. Faptul ca se murdareste mandrina iti da de furca la revanzare dar nu vad cum poate sa influenteze pescuitul efectiv ca doar pentru asta iti iei un bat...
Flaviu Zapartan. Virusat recent de pescuit.

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

osc1or scrie:mandrina de la FL Strategist este cea mai incomoda mandrina posibila...
cotorul este foarte prost gandit.. se murdareste instant si nu se mai poate curata..
Modelul 2013 are cotorul fara plasa.Arata super oki.Mandrina a ramas insa aceiasi.Sunt pe punctul sa-mi achizitionez si eu 2 bucati.
Imagine

viper28

Mesaj de viper28 »

Eu iti recomand MTX 12. E de 4 LBS, dar sunt niste bete super. Eu am si sunt foarte multumit de ele. Lansari la mare distanta fara tehnica poti face fara probleme. Sunt placute in drill. SH poti gasi undeva in jur de 200 ron/lanseta.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

osc1or scrie:mandrina de la FL Strategist este cea mai incomoda mandrina posibila...

Cotorul care se murdareste, e altceva, insa n-am spus ca mi-a cumpara-o.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”