Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Okuma V2,imi voi lua si eu aceste lansete,le-am avut in mana si chiar sunt niste lansete super ok ,de pret numai avem ce sa comentam.znemilian scrie:Doresc o lanseta cu actiune de varf sau progresiva, din 2 bucati, 3,90m, TC. 3,5lbs si nu stiu care sa o aleg din urmatoarele:
OKUMA EPIX V2-257 ron
DAIWA BLACK WIDOW-243 ron
CORMORAN CARP ELIMINATOR ES-234 ron
K-KARP ADAMANT-260 ron
problema este ca nu am unde sa le testez sau macar sa le vad si as dorii cateva pareri de la cei care le folosesc,le au la vanzare prin magazine sau au ceva cunostinte despre aceste bete.
Va multumesc.
Incearca FL Strategist (2 buc, 3,90m, 3,75lbs). Are actiune semi-rapida (spre deosebire de toate celelalte la care te-ai gandit tu), blanc super-slim, bine finisata si lucreaza foarte bine si in drill (ce sa mai vorbim de aruncare). Pe scurt, este o lanseta de senzatie la pretul ei (cca 200 lei).Doresc o lanseta cu actiune de varf sau progresiva, din 2 bucati, 3,90m, TC. 3,5lbs
ionut72 scrie:Incearca FL Strategist (2 buc, 3,90m, 3,75lbs). Are actiune semi-rapida (spre deosebire de toate celelalte la care te-ai gandit tu), blanc super-slim, bine finisata si lucreaza foarte bine si in drill (ce sa mai vorbim de aruncare). Pe scurt, este o lanseta de senzatie la pretul ei (cca 200 lei).Doresc o lanseta cu actiune de varf sau progresiva, din 2 bucati, 3,90m, TC. 3,5lbs