Century C2

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: Century C2

Mesaj de gor965 »

mircead scrie:
Danio scrie:Sedinta de casting?!!!....suna bine...dar de unde le "imprumuti"? Am vb azi la cei care le aduc si au adus doar un set pe care l-au si vandut... :(

Pai o sa merg chiar la mama lor ,oi gasi eu acolo un magazin si contra unei sume de 10 lire pot incerca orice lanseta ;-),problema este ca daca zici ca arunca asa bine nu o sa am balti de dimensiune potrivita prea aproape si ma gandesc sa ma duc sa arunc pe stadion in Croydon sau Cristal Palace.
Nu ai raspuns totusi la intrebarea mea de mai sus (De curiozitate ai mai facut aruncari cu aceeasi mulineta ,fir,Pb si cu alta lanseta ?
Sunt curios sa vad cat ai castigat in lanseu numai folosind C2.),esti dragut sa raspunzi ?
L-ai citat (si intrebat) pe Danio, dar cel care a postat mai sus in legatura cu testatul lansetei a fost Sakal ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Scuze ,my mistake :shock:
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

Saky

Mesaj de Saky »

mircead scrie:
Danio scrie:Sedinta de casting?!!!....suna bine...dar de unde le "imprumuti"? Am vb azi la cei care le aduc si au adus doar un set pe care l-au si vandut... :(

Pai o sa merg chiar la mama lor ,oi gasi eu acolo un magazin si contra unei sume de 10 lire pot incerca orice lanseta ;-),problema este ca daca zici ca arunca asa bine nu o sa am balti de dimensiune potrivita prea aproape si ma gandesc sa ma duc sa arunc pe stadion in Croydon sau Cristal Palace.
Nu ai raspuns totusi la intrebarea mea de mai sus (De curiozitate ai mai facut aruncari cu aceeasi mulineta ,fir,Pb si cu alta lanseta ?
Sunt curios sa vad cat ai castigat in lanseu numai folosind C2.),esti dragut sa raspunzi ?
Multumesc si fire intinse.
vreo 40 de m !

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Sakal scrie:
mircead scrie:

Multumesc si fire intinse.
vreo 40 de m !
Maine ajung prin Bexley si sper ca o sa fac o sedinta de casting cu o lanseta de la Danson ,daca nu tocmai vineri pot ajunge in Surrey (desi e foarte aproape de Bexley ) la baietii de la Tackle Fanatics.
PS 40 m mi se pare enorm castigul numai din lanseta ,care a fost cealalta lanseta cu care ai aruncat?
Fire intinse.

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Lansetele le-am vazut ,le-am pipait dar nu am reusit sa fac nicio sedinta de casting din cauza celor de la Tacle Fanatics care au fost neseriosi (consider eu). Am stat de vorba si cu pescari care le aveau si am incercat sa fac o comparatie cu NG si FS pe care le cunosc bine.
Este cu mult mai usoara decat FS si este si mai agera decat FS ,cele de 3,5 lbs ar avea o actiune semirapida ,NG sunt deja alta generatie de lansete.
Judecand dupa cele spuse de pescarii englezi si considerand si cunostintele mele despre lansete consider imposibila castigarea unei distante suplimentare de 40 de metri numai folosind C2 ,poate daca facem comparatia intre o lanseta de fibra sau stiu eu ce lanseta de pe la Dragonul Rosu s-ar putea castiga 40 m suplimentari la aruncare - parerea mea :D .
Fire intinse

norisss

Mesaj de norisss »

mircea...eu am pus mana pe C2 la un magazin din Ro.Intr-adevar, foarte usoare, impecabil finisate si mai moi decat FMJ.Nu vad cum se poate castiga atat de mult la lansare.Astept si eu amanunte de la cineva care a pescuit deja cu ele.S-a vandut un set deja in Buc.

nimitz

Mesaj de nimitz »

e o chestie ciudata la ele . :lol: nu vibreaza aproape deloc in revenire si fata de fs castig cam 10-15 m dar probabil cu plumb mai greu (am dat cu 100) si un aruncator mai bun se mai poate castiga in rest un bat usor, frumos si practic cu drillu mai asteptam

am ramas surprins insa de ce pot spodul si markerul ng care ca estetica si greutate pot sta ani buni pe rafturi pana sa le ia cineva :D
Florin Rob
APS OBLETA

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

nimitz scrie:e o chestie ciudata la ele . :lol: nu vibreaza aproape deloc in revenire si fata de fs castig cam 10-15 m dar probabil cu plumb mai greu (am dat cu 100) si un aruncator mai bun se mai poate castiga :D
Inteleg ,totusi cred ca astept noul model de la Century pentru ca eu deja am in dotare un set de FS model 2011 si un set de NG model 2009 (tot cu mandrina SB 20 si ATT) ,asa ca parca nu merita investitia (pentru mine :) ).
Fire intinse

cipoc
pescar de competitie

Mesaj de cipoc »

stie cineva ce greutate au C 2- urile de 3.96 3.5 lb ?
CPK Carp & More , Pesti nu povesti !

www.cipoc77.blogspot.ro

Danio

Mesaj de Danio »

mircead scrie:
nimitz scrie:e o chestie ciudata la ele . :lol: nu vibreaza aproape deloc in revenire si fata de fs castig cam 10-15 m dar probabil cu plumb mai greu (am dat cu 100) si un aruncator mai bun se mai poate castiga :D
Inteleg ,totusi cred ca astept noul model de la Century pentru ca eu deja am in dotare un set de FS model 2011 si un set de NG model 2009 (tot cu mandrina SB 20 si ATT) ,asa ca parca nu merita investitia (pentru mine :) ).
Fire intinse

La care "noul model" te referi?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”