Chub sau Magic?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Chub sau Magic?

Chub Outkast
27
40%
Magic de la Senzor
41
60%

Voturi totale: 68

gusti
Puncte: 0

Re: Chub sau Magic?

Mesaj de gusti »

magic le folosesc si eu de un sezon si nu am nimic de comentat.simt diferenta dintre un peste mare si unul mic si de controlat ii controlezi la fel.un minus ar fii precizia la lanseurile scurte trebuie sa te inveti sa dai in scurt. :wink: :wink: :wink:
Powered by 3 rods

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

stan madalin scrie:Da , arunca bine Magicu' , da' ce te faci ca sunt atat de tari ca o sa scapi jumate din peshtii prinsi ??? Unde mai pui ca sunt si foarte grele !!
Si Chub-ul mai are si garantie !! Iar daca te orientezi la modelul de 3,66 m si 3,5 lbs. o sa ai surpriza sa arunci la fel de mult .
Sa-ti zic eu cum este cu garantia la Chub?ia pune intrebarea asta pe forum, sa vezi cei care au rupt un Chub cat au avut de tras, sau cat au de tras.Asta cu garantia Chub este praf in oki,sau praf pe nas cum ar zice Mutu!!!!
Sa vedem doar un caz,
<
Mario Kempes,ai reusit sa rezolvi ceva cu tronsonul inferior rupt la un Chub outcast?

Si alta chestie,mie Magicurile mi se par cam moi,putin mai tari erau exact pe gustul meu.
Mad carp Team

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

Cred ca ma indrept pe drumul cel bun. :D
Multumesc mult de sfaturi baieti.Referitor la garantie stiu ca baietii sunt de nota 10 si nu cred sa fie probleme.
Vor fi echipate cu BBRLC :wink:
Imagine

mario_kempes10

Mesaj de mario_kempes10 »

mariusangler scrie:
stan madalin scrie:Da , arunca bine Magicu' , da' ce te faci ca sunt atat de tari ca o sa scapi jumate din peshtii prinsi ??? Unde mai pui ca sunt si foarte grele !!
Si Chub-ul mai are si garantie !! Iar daca te orientezi la modelul de 3,66 m si 3,5 lbs. o sa ai surpriza sa arunci la fel de mult .
Sa-ti zic eu cum este cu garantia la Chub?ia pune intrebarea asta pe forum, sa vezi cei care au rupt un Chub cat au avut de tras, sau cat au de tras.Asta cu garantia Chub este praf in oki,sau praf pe nas cum ar zice Mutu!!!!
Sa vedem doar un caz,
<
Mario Kempes,ai reusit sa rezolvi ceva cu tronsonul inferior rupt la un Chub outcast?

Si alta chestie,mie Magicurile mi se par cam moi,putin mai tari erau exact pe gustul meu.
Da , am rezolvat-o astfel:
Am taiat tronsonul avariat in bucati de aprox. 20 cm , l-am pus intr-un pachet alaturi de talonul de garantie , completat cu datele mele si 25 lire sterline , reprezentand costul transportului retur si l-am trimis in Anglia , la adresa mentionata in garantie , cu posta romana ( aprox. 50 ron ) , iar dupa exact 3 saptamani , am primit tronsonul , la adresa mentionata de mine , cu un curier rapid.
Numai bine . :D
Imagine "TAURUS CARP TEAM"

daniel_moldovan

Mesaj de daniel_moldovan »

Winston, sper ca nu te superi, ma folosesc de thread-ul tau ca ai captat ceva atentie :D

Merita o comparatie a celor de mai sus cu Shimano Beastmaster? Superior / inferior; tare curios de parerile celor care au folosit modelele.

Multumesc
Daniel Moldovan

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

mario_kempes10 scrie:
Da , am rezolvat-o astfel:
Am taiat tronsonul avariat in bucati de aprox. 20 cm , l-am pus intr-un pachet alaturi de talonul de garantie , completat cu datele mele si 25 lire sterline , reprezentand costul transportului retur si l-am trimis in Anglia , la adresa mentionata in garantie , cu posta romana ( aprox. 50 ron ) , iar dupa exact 3 saptamani , am primit tronsonul , la adresa mentionata de mine , cu un curier rapid.
Numai bine . :D
25 de lire plus 50 de ron transportul ...adica, garantia asta nu e moca...e cam 40% din pretul lansetei ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

mario_kempes10

Mesaj de mario_kempes10 »

George , asta este. Ei au spus ca-mi schimba lanseta gratis dar ca nu suporta ei costul transportului.Asta este problema clientului.
Imagine "TAURUS CARP TEAM"

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Marius, in mod normal garantia este problema magazinului de unde ai achizitionat lansetele.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

stan madalin

Mesaj de stan madalin »

@Vladut , nu vreau sa intru in polemici . Normal ca tu o sa iei apararea Magicul-ui , doar esti distribuitor .
Omul a cerut parerile celor care au folosit aceste bete . Eu am avut Chub si am fost foarte multumit de ele , in defavoarea Magic-urilor care sunt foarte grele si foarte tari pentru mine . Asta este parerea mea . .
Si cu garantia ti-a raspuns omul , deci nu este chiar asa de greu .

In rest , omul poate sa analizeze mai multe pareri si sa aleaga .

SUCCES LA CUMPARATURI
Catch & Release

stan madalin

Mesaj de stan madalin »

Aaaaa , ma scuzati , acum am observat de ce ati sarit in sus 2 metri : Vladut - admin si GOR965 - moderator .

Omul niste pareri lipsite de interes . Faceti si voi abstractie de viata de zi cu zi si ajutati-l daca vreti . Reklama isi fac betele singure daca sunt asa bune cum ziceti .
Catch & Release

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”