Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Sa-ti zic eu cum este cu garantia la Chub?ia pune intrebarea asta pe forum, sa vezi cei care au rupt un Chub cat au avut de tras, sau cat au de tras.Asta cu garantia Chub este praf in oki,sau praf pe nas cum ar zice Mutu!!!!stan madalin scrie:Da , arunca bine Magicu' , da' ce te faci ca sunt atat de tari ca o sa scapi jumate din peshtii prinsi ??? Unde mai pui ca sunt si foarte grele !!
Si Chub-ul mai are si garantie !! Iar daca te orientezi la modelul de 3,66 m si 3,5 lbs. o sa ai surpriza sa arunci la fel de mult .
Da , am rezolvat-o astfel:mariusangler scrie:Sa-ti zic eu cum este cu garantia la Chub?ia pune intrebarea asta pe forum, sa vezi cei care au rupt un Chub cat au avut de tras, sau cat au de tras.Asta cu garantia Chub este praf in oki,sau praf pe nas cum ar zice Mutu!!!!stan madalin scrie:Da , arunca bine Magicu' , da' ce te faci ca sunt atat de tari ca o sa scapi jumate din peshtii prinsi ??? Unde mai pui ca sunt si foarte grele !!
Si Chub-ul mai are si garantie !! Iar daca te orientezi la modelul de 3,66 m si 3,5 lbs. o sa ai surpriza sa arunci la fel de mult .
Sa vedem doar un caz,
<
Mario Kempes,ai reusit sa rezolvi ceva cu tronsonul inferior rupt la un Chub outcast?
Si alta chestie,mie Magicurile mi se par cam moi,putin mai tari erau exact pe gustul meu.
25 de lire plus 50 de ron transportul ...adica, garantia asta nu e moca...e cam 40% din pretul lansetei !mario_kempes10 scrie:
Da , am rezolvat-o astfel:
Am taiat tronsonul avariat in bucati de aprox. 20 cm , l-am pus intr-un pachet alaturi de talonul de garantie , completat cu datele mele si 25 lire sterline , reprezentand costul transportului retur si l-am trimis in Anglia , la adresa mentionata in garantie , cu posta romana ( aprox. 50 ron ) , iar dupa exact 3 saptamani , am primit tronsonul , la adresa mentionata de mine , cu un curier rapid.
Numai bine .