Chub sau Magic?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Chub sau Magic?

Chub Outkast
27
40%
Magic de la Senzor
41
60%

Voturi totale: 68

RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Chub sau Magic?

Mesaj de RazvanG »

stan madalin scrie:@Vladut , nu vreau sa intru in polemici . Normal ca tu o sa iei apararea Magicul-ui , doar esti distribuitor .
Omul a cerut parerile celor care au folosit aceste bete . Eu am avut Chub si am fost foarte multumit de ele , in defavoarea Magic-urilor care sunt foarte grele si foarte tari pentru mine . Asta este parerea mea . .
Si cu garantia ti-a raspuns omul , deci nu este chiar asa de greu .

In rest , omul poate sa analizeze mai multe pareri si sa aleaga .

SUCCES LA CUMPARATURI

Magic-ul nu este greu decat daca ai 1,5 m si 30 kg....sunt niste lansete cu care eu am lansat exact unde am dorit si nu te gandi ca sunt mare aruncator sau ceva de genul.
Ptr fiecare in parte nu poate sa faca o comparatie decat daca se duce cu ambele pe lac si vede cum le incarca si cum le simte el mai bine.
Pareri din postari nu-ti vei face.
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

stan madalin

Mesaj de stan madalin »

Da , intr-adevar , cum zice Shimanobig este ce mai bine , CLAR !
Catch & Release

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Pai si u de ce ai vandut mai Mada chub-urile? :mrgreen:
catch&release

stan madalin

Mesaj de stan madalin »

Upgrade , in nici un caz nemultumire :D . Plus problema ca 3.90 nu imi incapeau in L200 . Dar tu stiai asta , de ce intrebi ? Kiss , kiss ? :roll: :roll:
Catch & Release

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

stan madalin scrie:Upgrade , in nici un caz nemultumire :D . Plus problema ca 3.90 nu imi incapeau in L200 . Dar tu stiai asta , de ce intrebi ? Kiss , kiss ? :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol: DEPARTE DE MINE...!
catch&release

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

stan madalin scrie:Aaaaa , ma scuzati , acum am observat de ce ati sarit in sus 2 metri : Vladut - admin si GOR965 - moderator ...........
Ai impresia ca daca sunt acum moderator mi-am schimbat stilul de pescuit si umblu altfel la frana mulinetei ? Mai citeste o data ce te-am intrebat , ce-am scris dupa aceea, si apoi mai spune-mi cine a sarit 2 metrii in sus ! Iti dau o lanseta cu insertie de otel in blank si... cu frana deschisa complet la mulineta ,spune-mi exact cati pesti scapi din cauza rigiditatii lansetei ?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

stan madalin

Mesaj de stan madalin »

Oooo , usurel , am si spus ca nu vreau sa intru in polemici .

Tu ca pescar mai vechi , probabil nu o sa scapi prea multi , dar cu un pescar care este la inceput si care cere sfaturi despre bete s-ar putea sa ai mari surprize .
Mai bine intreaba-l pe Bogdan cum si la cati metri scapi peshtele .
El nu este incepator , dar foloseste Magic-urile si franele in mod corespunzator si scapa 40% din peshti .
Cu Chub-urile de 3.6 m si 3.5 lbs. nu avea aceasta problema !
Catch & Release

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

stan madalin scrie:Oooo , usurel , am si spus ca nu vreau sa intru in polemici .

Tu ca pescar mai vechi , probabil nu o sa scapi prea multi , dar cu un pescar care este la inceput si care cere sfaturi despre bete s-ar putea sa ai mari surprize .
El nu este incepator , dar foloseste Magic-urile si franele in mod corespunzator si scapa 40% din peshti .

Sunt un distrus,ce sa mai...! :mrgreen:
catch&release

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

O sa-mi iau unele de 2.75 lb si un navomodel :lol: :lol: :lol:
catch&release

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

stan madalin scrie:Oooo , usurel , am si spus ca nu vreau sa intru in polemici .

Stai linistit ca nici eu nu caut sa intru in polemici ! Am intrebat initial ceva si mi-i s-a raspuns la altceva(altfel). Nu stiu cat de vechi sunt ca pescar, dar stiu ca am alt stil decat majoritatea care sunt pe aici ! Stiu ce inseamna o lanseta tare si stiu ca poti evita ruperea buzei la pesti (ori scuiparea acului) daca ai tot timpul contact cu pestele si lanseta in tensiune ! Daca mai ai si un fir mai moale, frana mulinetei slabita si un partener la minciog ,poti sa scapi pestele doar daca apar probleme la montura si preintepare !
Ca fapt divers, pana sa vad cativa pescari buni pescuind cu fir de 0.18 cu bete f. tari , si eu eram sceptic ca se pot scoate pestii in siguranta cu asemenea ansamblu !...intr-adevar, drill-ul e altfel decat cu o lanseta moale !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”