Cobra

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
horiacrap
Puncte: 0

Mesaj de horiacrap »

Am incercat Korda si Rangemaster si m-am hotarat la un rangemaster de 24. I-mi vine bine la mana si dau ok cu el. Are si un material mai putin pretentios ca si korda si este la fel de usoara, cu tot ultra light polycarbonate plastic, de la korda care se moaie (deformeaza) la cea mai mica raza de soare.
WWW.HORCARP.RO | FIR INTINS !!!

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Limax
Cum e ? Ai reusit sa incerci cobra cea noua ?
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Florin Pop

Mesaj de Florin Pop »

cornel rosioru scrie:@Limax
Sincer merge extrem de usor fata de o cobra normala , dar mie tot cea veche mi-a ramas la suflet !
La distanta nu am prea vazut mare diferenta deoarece cand "acceleram" pe ea se rupeau bilele in aer ca si varza , probabil ca daca foloseam bile mai uscate obtineam si ceva distanta !
Viata e o joaca , pescuitul e ceva serios ...

cornel rosioru
maestru emerit

Eu am spus ca iti trebuie ceva experienta cu ea.
Cornel Rosioru ,

Limax

Mesaj de Limax »

cornel rosioru scrie:@Limax
- Merge fara efort
- Precizie extrem de mare
- Mult mai simplu de invatat sa lucrezi cu ea

- Solicita bilele foarte tare, am aruncat din cot, daca am aruncat din umar mi-a spart bilele. Am folosit Top Secret 18 mm, nu stiu ce aroma aveau dar erau cele mai tari. Dintre bilele care le-am aruncat din umar (cat de tare am putut), nu a fost nici macar 1 bucata sa nu se sparga. In concluzi niste homemade-uri de acum 2 ani sau boilies de calitate superioara si cu granulatie mica, nu cred ca ceva de granulatie mare rezista.

- Pierzi 20-30 de bile pana scoti din sistem miscarea de la celelalte cobre, dar apoi merge superb.

- Dar, cea mai deosebita caracteristica este precizia, care nu o poti atinge cu altceva. Si eu si Pop Florin, dupa primele 30 de bile aruncate cu tipul asta de cobra am reusit sa dam bilele in proportie de 90% pe 3-4 m patrati de apa la 70-80 de metrii departare. In concluzie si daca nu gasesc bile care sa reziste fortelor care le implica aceasta cobra totusi are un avantaj, ca la 80 m pot sa fac fara efort o nadire concentrata.

- Este foarte foarte usor de deprins miscarea, cine a spus altceva, cu siguranta nu a pus mana pe aceasta cobra, sau nu a incercat sa arunce cu ea.

- Si in ultimul rand, sa stiti ca nu e de neglijat, te solicita fizic la fel de mult ca o partida de sah. Cred ca intr-un concurs mai lung cu nadiri masive cu bile iti face viata mult mai usoara.

Concluzia mea este ca am facut o alegere buna si Sharp Shooterul este o cobra la care oricine i-ar vedea utilitatea daca ar avea-o in trusa.
Nu ne este frica de munca, stim sa ne ferim de ea!

cornel rosioru
maestru emerit

@Limax
Imi pare bine ca te-ai acomodat asa repede cu ea.
Si mie imi place. Nu am spus ca-i cobra perfecta, dar face lucruri pe care nu le face orice cobra.
Sa vezi cum se duc bilele de 20. Incredibil la ce distanta le poti arunca si tot fara efort.
Sa o stapinesti sanatos si sa-ti aduca peste mult.
Cornel Rosioru ,

edwyn

Mesaj de edwyn »

M-ati convins si pe mine cred ca o sa-mi iau si eu o cobra de asta, vad ca numai de bine vorbiti despre ea, oare gasesc asa ceva pe aici :?: :?: :?:

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

da de ce nu intrebi si pretul edwin.. :lol: :lol: :lol:

edwyn

Mesaj de edwyn »

cat costa??? :lol: :lol: :lol:

Florin Pop

Mesaj de Florin Pop »

edwyn scrie:cat costa??? :lol: :lol: :lol:
La noi vreo85-90 euro , la voi probabil mai "subtire" putin !
Viata e o joaca , pescuitul e ceva serios ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”