cornel rosioru scrie:@Limax
Cum e ? Ai reusit sa incerci cobra cea noua ?
- Merge fara efort
- Precizie extrem de mare
- Mult mai simplu de invatat sa lucrezi cu ea
- Solicita bilele foarte tare, am aruncat din cot, daca am aruncat din umar mi-a spart bilele. Am folosit Top Secret 18 mm, nu stiu ce aroma aveau dar erau cele mai tari. Dintre bilele care le-am aruncat din umar (cat de tare am putut), nu a fost nici macar 1 bucata sa nu se sparga. In concluzi niste homemade-uri de acum 2 ani sau boilies de calitate superioara si cu granulatie mica, nu cred ca ceva de granulatie mare rezista.
- Pierzi 20-30 de bile pana scoti din sistem miscarea de la celelalte cobre, dar apoi merge superb.
- Dar, cea mai deosebita caracteristica este precizia, care nu o poti atinge cu altceva. Si eu si Pop Florin, dupa primele 30 de bile aruncate cu tipul asta de cobra am reusit sa dam bilele in proportie de 90% pe 3-4 m patrati de apa la 70-80 de metrii departare. In concluzie si daca nu gasesc bile care sa reziste fortelor care le implica aceasta cobra totusi are un avantaj, ca la 80 m pot sa fac fara efort o nadire concentrata.
- Este foarte foarte usor de deprins miscarea, cine a spus altceva, cu siguranta nu a pus mana pe aceasta cobra, sau nu a incercat sa arunce cu ea.
- Si in ultimul rand, sa stiti ca nu e de neglijat, te solicita fizic la fel de mult ca o partida de sah. Cred ca intr-un concurs mai lung cu nadiri masive cu bile iti face viata mult mai usoara.
Concluzia mea este ca am facut o alegere buna si Sharp Shooterul este o cobra la care oricine i-ar vedea utilitatea daca ar avea-o in trusa.