comparatie mulinete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

remus_cta scrie:la ora actuala 3 shimano alivio dar pana la toamana cred ca vor fi 3 century ng 13' 3,5 oricum ma gandesc ca decat sa iau 4 mulinete pe care in tomna sa vreau sa le schimb mai bine iau 2 shimano si mai iau in iarna 2.sunt curios ce mulinete folositi din cele de mai de sus si cat de multumit sunteti de ele.MULTUMESC ANTICIPAT
si eu folosesc tot shimano si sunt foarte multumit 8)
<°))))))><
><((((((°>

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

claudiu ce model shimano?io am alivio si nu stiu dac niste bete moi ca alivio ar face casa buna cu big baitrunneru.da oricum le iau acum sa nu mai schimb in iarna

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

remus_cta scrie:claudiu ce model shimano?io am alivio si nu stiu dac niste bete moi ca alivio ar face casa buna cu pig baitrunneru.da oricum le iau acum sa nu mai schimb in iarna
m-a refeream la mulinetele shimano , eu am lansete sert carpium care din pacate nu se mai fabrica , dar in cazul tau o sa faca casa buna cu century 8) alivio , daca vrei un sfat vindele .
<°))))))><
><((((((°>

Adrian B

Mesaj de Adrian B »

Salut Remus

Iti recomand mulinete usoare. Daca banii nu sunt o problema iti recomand shimano aero tehnium. Altfel arunca o privire la Daiwa tournament entoh 4500 sau Shimano ultegra xtb(mulineta pe care vreau s-o achizitionez si eu...doar ca momentan nu exista in Romania acest model), au aprox 600g. Eu personal nu vad sa se echilibreze un BBRLC cu alivio si mai ales cu viitoarele NG-uri.
Probabil ca BBRLC-ul este excelenta, insa mie mi se pare grea, are 830g.
Mai poti sa-ti arunci o privire si la modelul xta de la shimano daca vrei neaparat o mulineta cu tambur LC.
Catch and Release

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

merci pentru sfat adrian, o sa tin cont.s-ar putea sa fie free spirit, s-ar putea sa fie harrison nu stiu si orium mulinetele am fost le-am vazut si imi place cum se comporta,bine cum ziceai aici e si vorba de echilibrare dar totusi un bblc cred ca se va echilibra cu o free spirit.oricum chestia asta cu banii este relativa,drek am 16 ani nu imi permit sa-mi fac 2 echipamente .u strang de aproape o luna sami iau o bblc si la vara voi munci 2-3 luni si imi iau 2 free spirit sau harrison intelegi ideea?nu pot sa-mi fac un echipament pentru baltii mici si medii si altul pentru balti mari pentru simplul argument ca la ora actuala nu am resursele financiare care sa-mi permita acest

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

felicitari Remus , desi esti foarte tanar se vede ca ai luat deja microbul , si decizia corecta , chiar daca nu i-ti permiti doua seturi de bete sa stii ca o lanseta puternica poti sa o folosesti cu succes pe orice balta , pe cand una medie nu prea te ajuta pe o balta mare 8)
<°))))))><
><((((((°>

Adrian B

Mesaj de Adrian B »

Remus
Foarte important este sa te informezi foarte bine despre viitoarele echipamente. Daca vrei Century, Free Spirit sau Harrison te incurajez pt ca sunt de cea mai buna calitate. Doar ca fiecare dintre cele 3 au cate 7-10 modele cu diferite actiuni si puteri. Trebuie s-o gasesti pe cea care te avantajeaza si care ti se potriveste. Nu stiu in ce masura ti se va potrivi un FMJ impreuna cu un BBRLC (ansamblul e greu) dat fiind ca ai 16 ani. Mai de graba un torrix, chimera, hi-s ( e superb acest model), NCS sau NG cuplat cu o mulineta mai usoara chiar daca nu are tambur LC. Sunt lansete cu care vei arunca mult dar vei avea si placerea drilului.
Fiind scumpe, trebuie sa te informezi foarte bine inainte...altfel...
Cauta informatii despre ele pe forumuri, chiar si pe forumurile din Anglia sau vezi pe forumurile noastre pescari care ti se par buni si intreaba-i pe privat. Intreaba mai multi si fa-ti propria idee.
Catch and Release

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

claudiu da ce ma luat microbu am ajuns sa trag io de taicamiu sa mergem la pescuit cu toate ca acum vreo 4 ani nu stia cum sa ma ia el la pescuit.adrian multumesc din nou de sfat dar nu mai pot sa stau cu banii si sa nu iau nimic.oricum mai astept 3-4 zile mai intreb cateva persoane exact cum ai zis tu si vad la ce ma orientez.fmj este o lanseta mult prea puternica pentru mine la ora actuala si decat sa iau o lanseta cu actiune rapida pe care nu o voi putea incarca complet mai bine iau o lanseta cu actiune medie, un varf de line si voi arunca mai departe.eu practic la ora actuala un pescuit cu momitor ,asa zisa metoda deci imi va trebui o lanseta puternica dar care nu imi va arunca pastura de pe momitor la lansare gen fmj.daca gresesc va rog sa ma certati. :lol:

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

ce lanseta mi-ati recomanda in combinatie cu o bblc.astept si alte recomandari si optiuni intre bblc si alta mulineta long cast

mihaicrapceanu

mulinetele siweida

Mesaj de mihaicrapceanu »

toata stima,
Am achizitionat de curind 4 mulinete siweida ebt 8000,pentru crap,va rog sa-mi spuneti si mie o parere despre ele.
Multumesc anticipat.
vladu mihai

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”