Mihai, sunt niste mulinete bune in raport cu pretul lor (150 lei), isi fac bine treaba si momentan nu cunosc sa fi avut cineva probleme.... Dac scria altceva pe ele, probabil ca ar fi costat 3-400 lei !
Personal nu pot sa inteleg de ce mai exista inca oameni care se intreaba ce mulinete sa-si ia(la capitolul lansete inteleg perfect situatia).
Este foarte limpede : sunt mulinete "top notch" si "si altele" in ultima categorie poti sa bagi absolut orice chiftea care-ti trece prin cap.
Daca ai bani iti iei din prima categorie, daca nu, iti iei ce iti permite buzunarul. Daca iti iei din a doua categorie nu mai conteaza marca pentru ca sunt toate la fel. Si va dau cuvantul meu de onoare ca nu este nici o rusine sau sfiala sa pescuiesti cu a doua categorie. Io am asteptat pana am avut bani si apoi mi-am luat prima categorie. Este simplu. Ce, daca acum ai Okuma de-aia nu poti prinde peste? Fugi d-aici unchiule! Pana sa strang bani pescuiam cu o nenorocita de mulineta ca mi-e si jena sa imi amintesc. Acum am "the best of the best" si care-i ghidusia? Sunt mai bun? Vine balaurele mai dihai ca am io scule procopsite? Nici pomeneala taica.
Prindeam si atunci si acum la fel, adica in functie de pricepere si de ce-i in balta. Este adevarat si faptul ca este diferita senzatia cand folosesti o mulineta desteapta.
Parerea mea este ca fiecare trebuie sa astepte pana cand are bani apoi sa dea cu lozu de tejgheaua lu" Senzor sau mai stiu eu cui si sa scoata din cutie tamburii cat roata de la fantana.
Si mai e o treaba care ma uimeste, dar probabil ca exista o explicatie pe care eu nu o stiu. De ce cineva vrea sa-si ia mulinete acum sa zicem si sa le vanda in toamna? Pentru care motiv? Pe cuvant ca sunt curios sa aflu.
Fara multe vorbe ai punctul pe i ptr cei care se fereau sa o faca . Sunt de aceeasi parere , daca la lansete este de comentat 2 saptamani si nu ajungi la o concluzie decat ptr tine , la mulinete este simplu sa alegi , nu e bataie de cap , banul face singur alegerea (cu o minima pricepere).