maine sau marti ma duc sa ma uit si ma decid la fata locului.
tre sa ma decid si sa fiu satisfacut de alegere pt ca nu am de gand sa-l schimb curand.
Comandorul e mare intradevar dar e dintr-o singura bucata (o singura camera din cate vad) si e oarecum aiurea sa stai cu cutiile de bile si gentile langa tine
XL-ul e mult mai lat ca II (310cm fata de 265cm) dar zona cu podea (in care dormi, mananci sau te schimbi) e mai mica (250cm fata de 300cm) d300ar acum cand am scris dimensiunile observ ca sunt aceleasi dar inversate adik per total ai aceeasi suprafata deci singurul plus ramane veranda mai mare 120cm fata de 60cm.
dupa ce am sa dau cateva ture in ele si pe langa ele pun pariu ca ma decid in 5min.
apropo: ce ai facut la hobaia? ti-am dat un pm in care m-am autoinvitat dar erai deja pe balta. a ramas varianta aici cu "mult somn"?
@ PETRACHE CONSTANTIN
CHUB MK2 Cyfish+ 2 Man Bivvy
eu am crezut ca asta e tot si ca nu mai am nevoie de extensie. oricum cred ca raman la cumparaturi "local" sa pun eu mana si sa simt textila

a fost un weekend plin de sfaturi utile!
VA ANUNT DUPA CE-L INSTALEZ IN SUFRAGERIE SI PUN CAINELE SA VEDEM DACA TRECE TESTUL "PIPI" ADIK DACA E ASA IMPERMEABIL CUM ZIC EI, MULTUMESC!