cort la 1000RON

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

raduionescu45
Puncte: 0

Re: cort la 1000RON

Mesaj de raduionescu45 »

@ serbtudor
maine sau marti ma duc sa ma uit si ma decid la fata locului.
tre sa ma decid si sa fiu satisfacut de alegere pt ca nu am de gand sa-l schimb curand.

Comandorul e mare intradevar dar e dintr-o singura bucata (o singura camera din cate vad) si e oarecum aiurea sa stai cu cutiile de bile si gentile langa tine
XL-ul e mult mai lat ca II (310cm fata de 265cm) dar zona cu podea (in care dormi, mananci sau te schimbi) e mai mica (250cm fata de 300cm) d300ar acum cand am scris dimensiunile observ ca sunt aceleasi dar inversate adik per total ai aceeasi suprafata deci singurul plus ramane veranda mai mare 120cm fata de 60cm.

dupa ce am sa dau cateva ture in ele si pe langa ele pun pariu ca ma decid in 5min.

apropo: ce ai facut la hobaia? ti-am dat un pm in care m-am autoinvitat dar erai deja pe balta. a ramas varianta aici cu "mult somn"?

@ PETRACHE CONSTANTIN
CHUB MK2 Cyfish+ 2 Man Bivvy
eu am crezut ca asta e tot si ca nu mai am nevoie de extensie. oricum cred ca raman la cumparaturi "local" sa pun eu mana si sa simt textila :D

a fost un weekend plin de sfaturi utile!

VA ANUNT DUPA CE-L INSTALEZ IN SUFRAGERIE SI PUN CAINELE SA VEDEM DACA TRECE TESTUL "PIPI" ADIK DACA E ASA IMPERMEABIL CUM ZIC EI, MULTUMESC!

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

am prins..am scris la sectiunea balti
imi pare rau dar cand ai trimis mesajul eram deja pe balta..data viitoare vino direct,nu e nici o pb!
SENIOR CRAP CLUB

sergiu_q

Mesaj de sergiu_q »

raduionescu45 scrie:@ serbtudor
VA ANUNT DUPA CE-L INSTALEZ IN SUFRAGERIE SI PUN CAINELE SA VEDEM DACA TRECE TESTUL "PIPI" ADIK DACA E ASA IMPERMEABIL CUM ZIC EI, MULTUMESC!
:) asta daca ai sufrageria goala ca altfel nu iti incape nici cel de o persoana.
in cazul in care catelul nu vrea sa il testeze pot sa iti dau eu o ..ula de ajutor :lol: (glumesc ..sper sa nu te superi :) )

raduionescu45

Mesaj de raduionescu45 »

GATA!

Am plecat dupa Navigator II si am luat Comandor :D

Nu aveau pe stoc Navigator la Senzor si am avut de ales intre Comandor si Naviator XL. Un factor a fost diferenta de pret (destul de mica dar existenta), explicatiile primite anterior referitor la ferestrele de aerisire pt vara care la Comandor sunt f mari cat si descrierea facut de baiatul de la showroom (caruia nu-i stiu numele dar ii multumesc).

Am luat si patul Compact!

Sper sa fi facut alegerea buna si sa fiu multumit.

Poza in sufragerie nu o sa apara pt ca nu a loc de el :D maine la "locul faptei" ii fac inaugurarea. Mai are de trecut un pas: caratul pana la balta!

MULTUMESC baiatului de la Senzor pt rabdare si intelegerea de care a dat dovada si nu in ultimul rand pt bonusul primit.

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

cortul nu il stiu dar de patul compact sunt foarte multumit.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

raduionescu45 scrie:GATA!

Am plecat dupa Navigator II si am luat Comandor :D

Nu aveau pe stoc Navigator la Senzor si am avut de ales intre Comandor si Naviator XL. Un factor a fost diferenta de pret (destul de mica dar existenta), explicatiile primite anterior referitor la ferestrele de aerisire pt vara care la Comandor sunt f mari cat si descrierea facut de baiatul de la showroom (caruia nu-i stiu numele dar ii multumesc).

Am luat si patul Compact!

Sper sa fi facut alegerea buna si sa fiu multumit.

Poza in sufragerie nu o sa apara pt ca nu a loc de el :D maine la "locul faptei" ii fac inaugurarea. Mai are de trecut un pas: caratul pana la balta!

MULTUMESC baiatului de la Senzor pt rabdare si intelegerea de care a dat dovada si nu in ultimul rand pt bonusul primit.
Eu ti-am zis sa te uiti la Comandor ca e mare al draq...intra 3 paturi lejer si ai loc sa pui si masa festiva in mijloc ! :wink: :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

fortzu

Mesaj de fortzu »

Daca iti iei un combinezon si un sac de dormit calumea plus o patura impermeabila cu flece la interior poti sa dormi linistit afara sub umbrela.Eu am stat linistit anul asta la inceputul lui februarie pe ponton la Tancabesti :)

raduionescu45

Mesaj de raduionescu45 »

Am si sac (de azi) si am si patura cu flece dar ma gandesc ca in cort ai mai mult adapost si pare mai sigur decat in umbrela.

Haine nu am ceva special decat o pereche de pantaloni din polar (eu asa ii zic la puful ala) de pus pe sub cei normali si o bluza tot din acelasi material pe sub geaca.

Daca nu revin cu impresii de la partida sambata sau duminica inseamna ca nu mi-a fost bine si am racit :(

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Si eu am tot Comandor, dar nu am vrut sa intervin ca sa nu-ti influentez alegerea ! Saptamana trecuta am fost 5 zile la Hobaia, am prins chiar si -2 grade si tot nu am murit ! :D Este foarte spatios, intra lejer 3 paturi si are aerisire buna, ceea ce-ti permite sa montezi linistit un incalzitor de cort pe gaz.......

PS. Nu mai zic ce beneficii vei avea vara, datorita ferestrelor mari cat cortul ! :wink:

Sa-l stapanesti sanatos !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

La cupa Chiroiu am stat 8 pescari in cort :lol: 6 pe 2 paturi ,2 pe cate un scaun si in mijloc aveam masuta cu spritul....am uitat sa zic ca Vladut avea tot echipamentul tot in cort.Super alegere ai facut.
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”