cort la 1000RON

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

raduionescu45
Puncte: 0

Re: cort la 1000RON

Mesaj de raduionescu45 »

m-am intors de la hobaia! excelent cortul dar si vremea fost blanda cu noi.

bagat in sac si acoperit cu patura nu am avut nicio problema. mai geu a fost cand am iesit la 6 dim sa pazesc o lanseta de o tot incerca un crap (sper) pe care pana la urma l-am agatat dar cum ajutorul meu cu minciogul nu s-a deranjat sa se ridice l-am pierdut la mal :((

nu am ce sa completez la sectiunea balti pt ca am avut 4 prezentari, 2 agatati si doar 1 pe saltea dupa 50h de pescuit. :( rece apa mon cher!

nush daca l-am ridicat si ancorat f bine pt ca mi-a ramas o podea in plus dar cred ca am intins corul prea mult in fata (la maxim) si nu s-a mai facut veranda din winterskin.

vineri pe zi cand era cald (de stat in tricou) si ne pregateam de strans am lasat doar cortul si l-am facut umbrar.
prietena mea venind in vizita a ramas socata de dimensiuni pt ca avea impresia ca mi-am luat ceva de genul ala de intri in genunchi in ele si-ti raman bocancii afara prin fermoar cand dormi.

in rest, singura problema e la transport. imi zambea lumea la semafor cand vedea saraca masina incarcata la maxim in spate si sus pe plafon numai cu genti si saci verzi de parca mergeam la razboi.

mi-am adus aminte de inca oi problema, cortul mi-a speriat cainele asa ca a trebuit sa-i demonstrez mascotei ca de fapt e prietenul nostru :))

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

as avea si eu o intrebare, de unde mai luati butelii pentru incalzitorul de la coleman ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

cornelserbu scrie:as avea si eu o intrebare, de unde mai luati butelii pentru incalzitorul de la coleman ???
De la butelarie ..ca intotdeauna :D
Milionar excentric

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

cornelserbu scrie:as avea si eu o intrebare, de unde mai luati butelii pentru incalzitorul de la coleman ???
Eu am Campingaz,iar buteliile le reancarc cu spray de bricheta. :wink:
C. S. PELICANUL

panaitemilian

Mesaj de panaitemilian »

mege sa-ti ieie o butelie mare si so incarci cu gpl la peco sau rompetrom si apoi tragi cu furtunul din aia mare in alea mici.
gpl ul, are putere calorica mai mare deci degaja mai multa caldura in cort. poate este mai scump la bani dar merita !
http://www.integradistributie.ro

vreausapescuiesc.ro

energia vine din forta !

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

din pacate gipo nu mai importa nimic de la coleman si de la campingaz, asa ca ramanem cu aparatele fara rezerve :mrgreen:

@ andrei ionita

vrei sa detaliezi putin, dar nu cu ineptii a la panait, ca ma supar :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

adrian apetrea

Mesaj de adrian apetrea »

daca aveti drum prin brasov,avem aici un 'nene',care incarca orice tip de butelie.
LIFE IS FISHING!
Imagine

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

cornelserbu scrie:
@ andrei ionita

vrei sa detaliezi putin, dar nu cu ineptii a la panait, ca ma supar :D
Nu :D
Milionar excentric

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Am gasit din cele cu supapa, cred ca la Decathlon sau la un hipermarket din zona Militari.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

nea Cornele nu stiu sigur dar la magazinul Hymalaia cred ca au toate tipurile de butelii. Eu de acolo am cumparat ultima data (acum un an) butelii pentru incalzitor si aragaz.
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”