bagat in sac si acoperit cu patura nu am avut nicio problema. mai geu a fost cand am iesit la 6 dim sa pazesc o lanseta de o tot incerca un crap (sper) pe care pana la urma l-am agatat dar cum ajutorul meu cu minciogul nu s-a deranjat sa se ridice l-am pierdut la mal

nu am ce sa completez la sectiunea balti pt ca am avut 4 prezentari, 2 agatati si doar 1 pe saltea dupa 50h de pescuit.

nush daca l-am ridicat si ancorat f bine pt ca mi-a ramas o podea in plus dar cred ca am intins corul prea mult in fata (la maxim) si nu s-a mai facut veranda din winterskin.
vineri pe zi cand era cald (de stat in tricou) si ne pregateam de strans am lasat doar cortul si l-am facut umbrar.
prietena mea venind in vizita a ramas socata de dimensiuni pt ca avea impresia ca mi-am luat ceva de genul ala de intri in genunchi in ele si-ti raman bocancii afara prin fermoar cand dormi.
in rest, singura problema e la transport. imi zambea lumea la semafor cand vedea saraca masina incarcata la maxim in spate si sus pe plafon numai cu genti si saci verzi de parca mergeam la razboi.
mi-am adus aminte de inca oi problema, cortul mi-a speriat cainele asa ca a trebuit sa-i demonstrez mascotei ca de fapt e prietenul nostru