Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Eu am spus ca produsele care se concep in afara tin cont de cerintele de pe baltile Europei care in majoritatea cazurilor nu includ pescuitul la mare distanta. In Europa nu mai pescuieste nimeni cu 0,20 la crap.
Dan Mitranescu scrie: ↑Lun Sep 09, 2019 14:12Eu am spus ca produsele care se concep in afara tin cont de cerintele de pe baltile Europei care in majoritatea cazurilor nu includ pescuitul la mare distanta. In Europa nu mai pescuieste nimeni cu 0,20 la crap.
Ca multe se potrivesc este una, dar nu o sa vina niciodata un producator ca Delkim sa-si conceapa produsele pe particularitatile de la noi ( fire subtiri si distante extreme ), cum nici marii producatori de lansete nu vor baga bani in carbon de calitate pentru a scoate lansete de distanta ( usoare si rigide ), cand toata Europa pescuieste in max. 100m. Se descurca romanii nostri sa le faca "de distanta" din talent.![]()
Avertizorii cu rotita sunt sfinti pentru semnal. Cu toate astea nici aici producatorii externi nu tin cont de conditiile de la noi.
Cati au luat in calcul sa se poata adauga mai multi avertizori pe statie ? Unde se mai pescuieste cu 10-20 lansete ?![]()
Avertizorii facuti pe criteriile de la noi pot avea si 48 de senzori pe o singura statie.![]()