Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Allen, am folosit Delkim doi ani. Stiu sa si reglez un aparat de genul asta.Allen Besnovich scrie:Senzorii delkim functioneaza pe vibratii, indiferent in ce parte merge firul, este acelasi lucru. Tocmai de asta este ingenios sistemul.
Recomand sa faceti recomandari pe ceea ce folositi, si nu din ce auziti la altii. Stiu cazuri clare de pescari nemultumiti de Delkim, care nu stiau sa faca diferenta intre + si - !
Folosesc delkim de ceva vreme, mi se par geniali, au 12 nivele de sensibilitate, leduri puternice indiferent de soare, functioneaza pe orice temperatura , nu au rotite care sa inghete la -5grade, suna pe dropback (incrediibil!), functie anti-furt (inutila, dar este..), sunete placute si asa mai departe. Pretul este foarte mare, dar mai sunt alti senzori care costa la fel asa ca nu vad ce atata analiza pe text.
Exact asta fac si eu tot timpul cand te superi pe mine .nit_matias scrie:Nu se face analiza pe text, doar am expus o experienta, cine vrea sa tina cont de ea bine, cine nu, nu. Cu asta am terminat in topicul asta.
Bravo!Allen Besnovich scrie:Dan, sper ca nu m-ai inteles gresit, nu am facut referire la tine.