fir gamakatsu vs sufix

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Horia Cotler
Puncte: 0

Re: fir gamakatsu vs sufix

Mesaj de Horia Cotler »

Cretule firul tau de trabucco e bun dar eu cred ca tu ai primit recomandari pentru Trabucco S-Force Long Cast Salt Water care si-a demonstrat calitatea in timp .
Pentru mine este un fir care nu te lasa la greu si poti trage de fara frica chiar si de 0.18 cu care am pescuit vro trei ani .
Iar daca tu iti poti face o impresie despre XPS in doar o partida pe Magic L .care este un lighean fara agatatura mai asteapta cel putin sa treaca sezonul si apoi iti poti da o parere mai avizata. Eu iti recomand sa Faci o partida la Stigma fishing pe standurile 11 ,12 ,13,14 unde ai sa gasesti toate structurile subacvatice posibile si poti testa un fir la adevarata valoare.
Opinie Pesonala

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

bogdan5 scrie:
pescarusull scrie:bogdan5 tu in afara de faptul ca iei la misto userii in mai toate posturile nu spui absolut nimic.
Esti ultra experimentat de razi de toti, zeule.
Nu era vorba despre tine, daca pentru asta te-ai oparit: ("Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte". :D)
Am dreptul sa ma amuz atunci cand un utilizator(cretzu) este usor confuz intre 2 virgule.
PS. "Cand mai doresti sa bagi capul in poza asigura-te ca stii ce spui".
Nu are absolut nicio legatura cu mine.
Eu nu m-am oparit asa cum spui tu.
Era o simpla constatare, faptul ca postezi doar ca te amuzi pe seama altora (aia cu zburatul mi-am dat si singur seama ca nu e la adresa mea, din moment ce nu aveam niciun reply pe aici)
Doar in acest topic ai trei reply si toate la misto.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Doar in acest topic ai trei reply si toate la misto.
:idea:
"Tonul face muzica".
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”