Multumesc. Imi doresc sa fie de bine.marian_popescu scrie:@ Dan Mitranescu
Eu așa îmi aduc aminte, te citesc cu consecvență

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Multumesc. Imi doresc sa fie de bine.marian_popescu scrie:@ Dan Mitranescu
Eu așa îmi aduc aminte, te citesc cu consecvență
bogdanpesc scrie:Salut !
Cu ce marca de fir incarcati tamburii pentru anul acesta ?
0.20
0.25
0.40
Daca se poate si un mic comentariu,rezistenta,fiabilitate,elongatie...stiti voi
Multumesc anticipat .
Daca nu spui de ce dreaq ai mai intrat aici sa-ti dai cu parerea????? Sa vada lumea ce piesa esti tu, ca ai descoperit apa calda si costa doar 20 de lei?jugarucristian scrie: Nu vreau sa fie cu suparare, dar nu spun))
Cand o sa pierzi tu timp si bani prin concursuri sau partide de placere sa testezi, atunci sa vii sa ma iei cu astfel de vorbe...DumiD scrie:Daca nu spui de ce dreaq ai mai intrat aici sa-ti dai cu parerea????? Sa vada lumea ce piesa esti tu, ca ai descoperit apa calda si costa doar 20 de lei?
Incerci, dar nu reusesti. Tu ai impresia ca daca zici cu ce fir de 15 lei pescuiesti tu gata, tot forumul se reorienteaza. No offense, dar parerea ta nu conteaza atat de mult! Si vezi ca nu esti singurul care cheltuie bani si timp cu pescuitul, si unii mai avem si copii de intretinut, nu stam cu mama!jugarucristian scrie:Cand o sa pierzi tu timp si bani prin concursuri sau partide de placere sa testezi, atunci sa vii sa ma iei cu astfel de vorbe...DumiD scrie:Daca nu spui de ce dreaq ai mai intrat aici sa-ti dai cu parerea????? Sa vada lumea ce piesa esti tu, ca ai descoperit apa calda si costa doar 20 de lei?
Aici poate fi la fel ca si cu bilele producatorilor consacrati, hai sa ne dea retetele, chiar daca au pierdut bani si timp sa le testeze, ce mai conteaza...
Doar am zis ca si cu bani putini se poate cumpara ceva peste produse mult mai scumpe, sunt multi care au demonstrat asta cu lucruri mult mai importante in pescuit, acum mai incerc si eu sa completez cu firele.
Care informatie prietene, ca nu ai zic nimic pana acum?! Se poate gasi si fir bun cu 15-20 de lei, ca zice unul pe crapmania, da' nu zice care e firul, ca nu mai gaseste el la vara. Ridicol!jugarucristian scrie:Nu intelegi...am spus de 2 ori aceasi idee, te depaseste...
Ajungi sa te legi de altele, cu cine locuim si pe cine avem de intretinut, nu are nici cea mai mica legatura,dar cand ub subiect ne depaseste sau doar vrem sa atacam o persoana, aici se ajunge.
Este ok, am inteles acum ce fel ai procesat informatia de la mine