Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Eu unul folosesc Set 3 avertizori + statie JRC Radar DSi - DSr Blue cu Swinger Fox MK2 Illuminated, albastru. Nu am nimic de reprosat.Sholo89 scrie:MXr+ cu swingerele Euro Mk2 Illuminated, cred ca ar da bine impreuna.
Bec colorat si sunet pe trasatura, poti gasi cu 30 lei in piata. De ce sa dai peste 2000 ?lucim23 scrie:Mxr+ sunt super senzori, cu cele 2 trepte de sensibilitate te descurci in orice conditii, nu ai nevoie de o gramada de functii care mai mult incurca, simplu si bun (nu faci discoteca pe balta si nici spectacol de stromboscoape, nu ai nevoie de mesaje pe telefon cand iti trage pestele sau alte bazaconii care, dupa parearea mea complica si mai mult pescuitul) ! plus ca mai si arata foarte bine impreuna cu mk2 illuminated!
Acum, depinde foarte mult de ce fel de pescar esti......iti plac beculetele, sunetele de broasca, cocos, Ion care o bate pe Maria)))) butonasele pentru orice funtie care te miri ce face.....sau ai nevoie de senzori sa semnalizeze trasatura.......as face o comparatie intre senzorii care i-am avut inainte (nu dau nume) si cei de la Fox: e ca si unul care asculta Salam si celalalt care asculta Sting! De toate, pentru toti !
)))))
Sanatate si fire intinse......
![]()