Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Eu am ATT si n-am nici o problema cu vizibilitatea.Indiferent cum bate soarele vad ledul aprins.dogpuf scrie:
ATTX care se bucura de un mare succes la englezi si sunt la jumatate de pret fata de ntx-r insa nu am vrut sa risc sa intampin acceasi problema legata de vizibilitate.
P.S. inca un avantaj la NTX-r : atat statia cat si senzorii folosesc bateriile AA care sunt ieftine si se gasesc peste tot ( baterii de telecomanda) .
lumina de veghe nu se vede deloc ziua......Ungureanu Bogdan scrie:Apropo de baterii,sa vedeti cat costa schimbul de baterii pentru Eos R...si sa mai prinzi si un lot din ala de Germania care le consuma la 3 luni...
deci,ca sa PROFITI de toate facilitatile luminii de veghe,care are 8 trepte de luminozitate pe timp de noapte....,pai trebuie sa fi cam bogatsi asa de frumos se vad noaptea cand sunt activati
Vezi ca gasesti in Auchan baterii alkaline pt. acesti senzori la 2 ron/bucataUngureanu Bogdan scrie:Apropo de baterii,sa vedeti cat costa schimbul de baterii pentru Eos R
Vezi ca gasesti in Auchan baterii alkaline pt. acesti senzori la 2 ron/bucataCiuchi scrie:Ungureanu Bogdan scrie:Apropo de baterii,sa vedeti cat costa schimbul de baterii pentru Eos R