Fox NTX-R vs Nash Siren RS-1

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
zirbau
Puncte: 0

Mesaj de zirbau »

Dupa cum spune si titlul as dori sa stiu parerea unor posesori de sonzori Fox ntx-r sau Nash rs-1 despre acestia. Trebuie sa-mi cumpar un set de senzori si sunt nehotarat.

Multumesc de ajutor

lucian_dj

Re: Fox NTX-R vs Nash Siren RS-1

Mesaj de lucian_dj »

am avut ntx-r in perioada 2010 /2011 erau prima serie si dupa cateva zile de stat in soare se topea vopseaua iam schimbat in garantzie si iam dat repede dupa mam reintors la fox rx momentan detzin si un set de siren-s singurul deranj este ziua nu se vede ledul si nu prea vezi unde a fost trasatura sincer au iesit din nou pe piatza seturi de fox rx multicolor si ca pretz sunt ok undeva la 470 euro setul de4-1 sunt cei mai buni.

dogpuf

Mesaj de dogpuf »

Sunt foarte multumit de NTX-R . Si eu am oscilat intre ntx-r // siren // ATTX.Mi se parea absurda diferenta de pret intre attx si celelalte 2 insa nu am avut de ales si am mers pe ntx-r dintr-un singur motiv foarte important pentru mine cel putin:
- sunt singurii care sunt vizibili in zilele insorite.(am citit pe la englezi despre cat de slab se vad Siren's intr-o zi insorita iar la noi pe forum despre attx acelasi lucru).
Asta dupa ce am avut un set de Prologic WUSB..dezamagize totala..nu erau deloc vizibili pe o zi insorita.doar daca disperat ma aplecam peste rod pod cu palma sa le fac umbra :cry: ).

Intradevar au fost primele serii cu probleme destul de jenante insa acum sunt foarte ok.Eu nu am avut nici o problema cu ei .. i-am cumparat la incep primaverii si nu regret nici o secunda.

La dezavantaje :
Statia e cam voluminoasa si greoaie insa m-am obishnuit repede,acum nu ma mai deranjeaza.

ATTX care se bucura de un mare succes la englezi si sunt la jumatate de pret fata de ntx-r insa nu am vrut sa risc sa intampin acceasi problema legata de vizibilitate.

P.S. inca un avantaj la NTX-r : atat statia cat si senzorii folosesc bateriile AA care sunt ieftine si se gasesc peste tot ( baterii de telecomanda) .

edibss
pescar de competitie

Mesaj de edibss »

pai attx are pastila in loc de led de aia nu se vede pe timp de zii.....urmeaza sa schimb pe leduri!!!!!

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

dogpuf scrie:
ATTX care se bucura de un mare succes la englezi si sunt la jumatate de pret fata de ntx-r insa nu am vrut sa risc sa intampin acceasi problema legata de vizibilitate.

P.S. inca un avantaj la NTX-r : atat statia cat si senzorii folosesc bateriile AA care sunt ieftine si se gasesc peste tot ( baterii de telecomanda) .
Eu am ATT si n-am nici o problema cu vizibilitatea.Indiferent cum bate soarele vad ledul aprins.
Bine, nu prea inteleg eu de ce tre' musai sa vezi ledul senzorului cand ai statia care-ti arata ce senzor s-a activat + swinger/hanger care, la fel, iti indica trasatura.
Ai dreptate cu bateriile, la ATT tre' sa cauti pana gasesti bateriile de 6 V dar odata achizitionate uiti ca mai trebuie schimbate.

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Apropo de baterii,sa vedeti cat costa schimbul de baterii pentru Eos R :mrgreen: ...si sa mai prinzi si un lot din ala de Germania care le consuma la 3 luni...
deci,ca sa PROFITI de toate facilitatile luminii de veghe,care are 8 trepte de luminozitate pe timp de noapte....,pai trebuie sa fi cam bogat :wink: si asa de frumos se vad noaptea cand sunt activati :mrgreen:
catch&release

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

Ungureanu Bogdan scrie:Apropo de baterii,sa vedeti cat costa schimbul de baterii pentru Eos R :mrgreen: ...si sa mai prinzi si un lot din ala de Germania care le consuma la 3 luni...
deci,ca sa PROFITI de toate facilitatile luminii de veghe,care are 8 trepte de luminozitate pe timp de noapte....,pai trebuie sa fi cam bogat :wink: si asa de frumos se vad noaptea cand sunt activati :mrgreen:
lumina de veghe nu se vede deloc ziua...... :lol: :lol:
slowly we rot- by Obituary

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

Ungureanu Bogdan scrie:Apropo de baterii,sa vedeti cat costa schimbul de baterii pentru Eos R
Vezi ca gasesti in Auchan baterii alkaline pt. acesti senzori la 2 ron/bucata ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Daniel Ciuchendea

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Ciuchi scrie:
Ungureanu Bogdan scrie:Apropo de baterii,sa vedeti cat costa schimbul de baterii pentru Eos R
Vezi ca gasesti in Auchan baterii alkaline pt. acesti senzori la 2 ron/bucata ;)

lasa-ma ciuchi ca data trecuta nu am gasit decat la girexim la 10 lei bucata :shock:
catch&release

edibss
pescar de competitie

Mesaj de edibss »

posibil saptamina asta sa schimb ledurile de senzorii atts!!!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”