Probabil ca husa ta 4+2 a venit bonus la 4 Velocity. Am primit si eu acelasi bonus. Singurul avantaj este ca husa este foarte compacta. IN rest nu m-am inteles cu ea. Din cauza faptului ca nu are bara de rigidizare mi-era destul de greu sa pun lansetele in ea. Singura metoda sa o incarci cum trebuie este sa o culci pe pamant. Sau hai ca mai merge si daca o rigidizezi cu minciogul pe exterior. Chiar daca are varful evazat pentru inele de 50mm nu face fata la 4 lansete. Materialul sta foarte intins in zona inelelor. La fel este si in zona mulinetelor, unde 4 mulinete big pit (tambur mare) stau destul de inghesuit. Plus ca matlasajul husei este destul de subtire. NU cred ca protejeaza lansetele si nici mulinetele la socuri. Probabil ca sunt foarte critic din cauza ca fac incontinuu comparatie cu Infinity, unde totul se aseaza bine, unde exista dubluri interioare bine matlasate si care imi permite sa o incarc-descarc rezemata de un pom. masina etc.
Asa este, am primit husa bonus si ai specificat exact ce nu e ok la husa asta,de aia ma gandeam sa o schimb si sa-mi iau unu din cele doua mentionate la titlul subiectului.Am portbagaj sus pe masina si o sa am grija cu ea la transport pana pica o husa daiwa mai la mana a doua ca deocamdata are pretul cam mare pentru bugetul meu de moment ca mi-am vandut toate sculele sa-mi fac upgrade si sunt alte prioritati. Dupa ce termin de cumparat lista noua de scule o sa-mi iau daiwa.
Ti-am zis solutia:trakker nxg 5 rod compact sleeve...si protectie si compacta la transport...poate daca aveai mulinete big pit era o problema,dar cu ultegra 5500 incap fara problema...eu sunt foarte multumit de a mea...poti sa o si rigidizezi cu manerul minciogului...loc si pentru cobra si picheti