Husa lansete Daiwa Infinity sau Shimano Continental Rod Quiv

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

sorinD
Puncte: 0

Re: Husa lansete Daiwa Infinity sau Shimano Continental Rod

Mesaj de sorinD »

Probabil ca husa ta 4+2 a venit bonus la 4 Velocity. Am primit si eu acelasi bonus. Singurul avantaj este ca husa este foarte compacta. IN rest nu m-am inteles cu ea. Din cauza faptului ca nu are bara de rigidizare mi-era destul de greu sa pun lansetele in ea. Singura metoda sa o incarci cum trebuie este sa o culci pe pamant. Sau hai ca mai merge si daca o rigidizezi cu minciogul pe exterior. Chiar daca are varful evazat pentru inele de 50mm nu face fata la 4 lansete. Materialul sta foarte intins in zona inelelor. La fel este si in zona mulinetelor, unde 4 mulinete big pit (tambur mare) stau destul de inghesuit. Plus ca matlasajul husei este destul de subtire. NU cred ca protejeaza lansetele si nici mulinetele la socuri. Probabil ca sunt foarte critic din cauza ca fac incontinuu comparatie cu Infinity, unde totul se aseaza bine, unde exista dubluri interioare bine matlasate si care imi permite sa o incarc-descarc rezemata de un pom. masina etc.
Sorin

tornadomobile

Mesaj de tornadomobile »

Asa este, am primit husa bonus si ai specificat exact ce nu e ok la husa asta,de aia ma gandeam sa o schimb si sa-mi iau unu din cele doua mentionate la titlul subiectului.Am portbagaj sus pe masina si o sa am grija cu ea la transport pana pica o husa daiwa mai la mana a doua ca deocamdata are pretul cam mare pentru bugetul meu de moment ca mi-am vandut toate sculele sa-mi fac upgrade si sunt alte prioritati. Dupa ce termin de cumparat lista noua de scule o sa-mi iau daiwa.

tornadomobile

Mesaj de tornadomobile »

Am lansete Shimano Tribal Velocity cu mulinete Shimano ultegra 5500 XTC,totul e ok dar la varf husa sta in forta pe inele

iulius_gherase

Mesaj de iulius_gherase »

Ti-am zis solutia:trakker nxg 5 rod compact sleeve...si protectie si compacta la transport...poate daca aveai mulinete big pit era o problema,dar cu ultegra 5500 incap fara problema...eu sunt foarte multumit de a mea...poti sa o si rigidizezi cu manerul minciogului...loc si pentru cobra si picheti
Bucovina Carp Club
C.M.M.C. 21,425 kg M.V.2

tornadomobile

Mesaj de tornadomobile »

Am inteles ca trakker nxg 5 rod compact sleeve sta cam prost cu manerul la transport..

iulius_gherase

Mesaj de iulius_gherase »

tornadomobile scrie:Am inteles ca trakker nxg 5 rod compact sleeve sta cam prost cu manerul la transport..
Deloc...pe mine nu m-a lasat in 2 ani cat am dus lansetele de la masina si pana la stand...tu vad ca vrei sa mergi pe jos la pescuit!:))
Bucovina Carp Club
C.M.M.C. 21,425 kg M.V.2

eusebiuus2000

Mesaj de eusebiuus2000 »

buna,

am husa daiwa pt 6 lansete echipate de 3.9, toate cu inele de 50 si e absolut ok. e adevarat ca le pun mai cu grija insa stau foarte bine.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”