Husa Lansete+mulinete ? ? ?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

dogpuf

Re: Husa Lansete+mulinete ? ? ?

Mesaj de dogpuf »

Aha.Super,eu din pozele postate mai sus nu am observat ca sunt compartimente separate.Poti sa imi spui te rog ce lansete ai( cu inel de 50 mm sau 40 mm,de 3.90m sau 3.66 m) si daca le bagi echipate cu mulinete(si de care mulinete desigur bigpit/smallpit:mrgreen: ). Si bineinteles cate lansete echipate bagi in ea ca sa le poti transporta in siguranta.Merci :P

1cosmin

Mesaj de 1cosmin »

In husă am ţinut într-o perioadă 4 Chub Outcast 50 echipate cu mulinete medii si două beţe cu inele de 40, la fel echipate cu mulinete medii. Stau fără probleme atât beţele cât şi mulinetele, compartimentele pentru mulinete fiind mai mult decât generoase.
Acum ţin în ea 6 beţe de 3,90 cu inel de plecare de 40 (toate) echipate cu mulinete medii (în descrierea englezilor sunt considerate big pit, dar eu le consider totuşi medii...).
Ca măsură de siguranţă pentru inelele de 50, am mai pus eu nişte bureţi între inele, dar pot sta foarte bine şi fără.
Cel mai bine se aşează beţele cu inele de 40.
Eu ţin în ea mai tot: minciog, umbrelă cort, picheţi, cobre, husă impermeabilă etc.
Sper că v-a fost de folos, pentru mai multe detalii, vă stau la dispoziţie!
Stimă.
One name. One blood. One passion. One ambition!

robbinho
Puncte: 0

Mesaj de robbinho »

Si eu am tot Infinity si nu am avut probleme cu ea sau cu echipamentul. Este destul spatiu in ea. Recomand!

georgik94

Mesaj de georgik94 »

O husa destul de buna dupa parerea mea este una de la Baracuda(scuzati-ma daca am facut reclama) intra 4 la echipate si 4 neechipate, iar pretul este in jur de 150 de lei. Daca doriti pot sa pun si cateva poze.

catalin2804

Mesaj de catalin2804 »

Pune te rog niste poze cu husa baracuda ca eu as fi interesat sa vad cum arata.

dynamo

Mesaj de dynamo »

Cele 4 minuni ale femeii:se uda fara sa intre in apa,sangereaza fara sa se taie,dau lapte fara sa pasca,si vorbesc fara sa fie intrebate

georgik94

Mesaj de georgik94 »

Este un pic cam sifonata husa pentru ca este noua, dar dupa cum am spus si mai sus parerea mea este ca isi merita toti banii. Protejeaza destul de bine mulinetele si este captusita cu un burete gros. Are si doua buzunare laterale (poza 2) in care intra lejer coada si capul de la minciog sau pichetii si avertizorii.
DSCF1089.JPG
DSCF1089.JPG (239.06 KiB) Vizualizat de 1321 ori
DSCF1092.JPG
DSCF1092.JPG (230.13 KiB) Vizualizat de 1321 ori
DSCF1090.JPG
DSCF1090.JPG (250.31 KiB) Vizualizat de 1321 ori

dogpuf

Mesaj de dogpuf »

MErci pentru poze.Mi-am facut o idee si despre Baracuda.Este la fel ca toate celelalte huse denumite "HOLDALL" . Dupa ce am mai rasfoit si pe la englezi pe forumuri mi-am dat seama ca ,cel putin pentru mine, cea mai buna solutie este un "Rod Sleeve" cum este cel de la Trakker : NXG 5-Rod Sleeve . Doar ca acesta se pare ca nu e bun pt 4 lansete de 3.90m echipate cu mulinete bigpit :cry: .Era cea mai buna alegere dat fiind faptul ca ofera si o protectie destul de buna.A mai ramas CHUB Triple-S 5 Rod Sleeve (13ft) care e mai lunga cu 15 cm decat cea de la Trakker(lunga de 200 cm) si in care sigur imi vor incapea cele 4 FS de 3.90m echipate cu Ultegra Ci4 10000,insa nu e foarte bine captusita si nu ofera o protectie la fel de buna.A .. si mai este una :roll: care este cea mai cea ,de sange albastru :mrgreen: :
http://www.johnsonrosstackle.co.uk/inde ... ts_id=3340
Sper ca nu e considerata reclama( oricum la noi nu se gaseste ) .
Este cam scumpika oricum si nici nu stiu daca s-ar gasi pe la noi.
Are cineva CHUB Triple-S 5 Rod Sleeve pt 3.90 m ? sau o alta solutie :idea: ?

Liviu Bulbucan

Mesaj de Liviu Bulbucan »

Nash Barrowlogic Big Pit 13:
Imagine
Incap 5 lansete cu morinete si inca 4 fara. Protectie absoluta pentru mulinete. Spatiul in care intra mulinetele este ranforsat, matlasat si captusit la interior cu material de fleece. Nicio alta husa de pe piata nu ofera atat de mult spatiu si atat de multa protectie pentru mulinete. In exterior aveti spatiu pentru minciog mare si picheti sau orice alte accesorii doriti.
O am si eu si sunt foarte multumit. V-o recomand si voua.
PB: 30,85 Kg crap comun, 29,20 Kg crap oglinda!!!

dogpuf

Mesaj de dogpuf »

Merci de poze.M-am hotarat la FOX FX 6 ROD 13ft SLEEVE 3 jos 3 sus. E cea mai compacta si imi incape in spatele canapelei :) si este si foarte bine captusita.Cum intru in posesie postez poze.(undeva prin martie :mrgreen: )

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”