Husa Lansete+mulinete ? ? ?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

dogpuf

Husa Lansete+mulinete ? ? ?

Mesaj de dogpuf »

Salve,

As dori sa imi iau o husa pentru 5-6 lansete de 3,90m cu inel de jos de 50mm care sa aiba si mulinetele montate pe ele.M-am tot uitat la asta : " CHUB 6 Star Rod Holdall".In husa asta se pare ca pot baga si alte truse accesorii. Ve parere aveti,sau bineinteles oricare alta husa in care sa intre si mulinetele e ok indiferent de pret . De luat in calcul este ergonomicitatea,si protectia la transport.Va multumesc.

odoctee
Moderator
Puncte: 0

Re: Husa Lansete+mulinete ? ? ?

Mesaj de odoctee »

dogpuf scrie:Salve,

As dori sa imi iau o husa pentru 5-6 lansete de 3,90m cu inel de jos de 50mm care sa aiba si mulinetele montate pe ele.M-am tot uitat la asta : " CHUB 6 Star Rod Holdall".In husa asta se pare ca pot baga si alte truse accesorii. Ve parere aveti,sau bineinteles oricare alta husa in care sa intre si mulinetele e ok indiferent de pret . De luat in calcul este ergonomicitatea,si protectia la transport.Va multumesc.
Pelzer :wink:
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

1cosmin

Mesaj de 1cosmin »

Daiwa Infinity 3,90, 6 lansete echipate, 3 libere.
One name. One blood. One passion. One ambition!

darius123

Mesaj de darius123 »

Si eu tot Pelzer am, modelul de 3+3(3 echipate + 3 lansete), dar ma chinui putin cu inelul de 50, la lanseta din margine, ce da in fermuar.Trebuie sa o trag cat mai aproape de lanseta din mijloc, dar ma descurc.Tie iti trebuie modelul de 3+2( in total 5 lansete echipate), dar e cam scumpa, 399 ron.In banii astia mai gasesti Daiwa Infinity, Chub, etc, dar nu pot sa fac o comparatie.Pacat ca Pelzer nu mai fabrica modelul Executive, era alta calitate.Nu stiu cum e modelul 3+2,dar eu prefer sa am varianta de 3+3( in total 6 lansete) si sa tin mulineta de spod, in geanta, ies mai ieftin si ocup mai putin spatiu la transport, decat cu o husa mai mare.In general sunt multumit de husa.Buretele este destul de gros, fermuarul de buna calitate, intra destul de lejer mulinete mari, este o husa incapatoare, in care introduc 3 lansete de crap+3 mulinete, spodul, feeder si match(cu mulinete), coada minciog, umbrela, picheti, cap minciog, plus multe alte maruntisuri.Pentru mai multe detalii ,intra pe sipcarp, ei au cele mai multe produse Pelzer si au preturi foarte bune, unele sub pretul de afara.Sincer, daca vrei sa investesti mai putin, mergi pe varianta de Pelzer 4+4( 4 echipate + 4 lansete) si eventual ti a 5-a mulineta in geanta, sau daca vrei sa investesti mai mult, mergi pe Infinity, ai varianta de 6+3 si sti o treaba.

dogpuf

Mesaj de dogpuf »

Merci Darius.M-ai luminat :P . Pai la un Infinity ma tot uitam si eu insa sunt unele pareri conform carora 6 lansete echipate cu mulinete stau destul de inghesuite.Daca este cineva care are Daiwa Infinity pt 6 lansete+mulinete este binevenit sa ne impartaseasca din experienta sa . :D

Sharky

Mesaj de Sharky »

huse individuale!
Dan Petre aka Sharky

mischonne

Mesaj de mischonne »

Am huse si de la Chub si de la Daiwa. Chub este croit cu huse individuale in partea de jos (cea cu mulinetele) si numai in partea de sus lansetele sunt in acelasi compartiment. Dupa parerea mea ofera o protectie mai buna a mulinetelor. Dar devine foate voluminoasa in partea de jos, cea cu mulinetele. La Daiwa, ultimele lansete cu mulinete (pe fiecare directie) intra mai greu din cauza celorlalte. Dar este mai comoda la transport, cel putin asa mi se pare mie. Fiecare hotareste dupa ceea ce doreste de la husa. Uitasem, la Daiwa inelele de 50 intra mai greu.

dynamo

Mesaj de dynamo »

dogpuf scrie:Merci Darius.M-ai luminat :P . Pai la un Infinity ma tot uitam si eu insa sunt unele pareri conform carora 6 lansete echipate cu mulinete stau destul de inghesuite.Daca este cineva care are Daiwa Infinity pt 6 lansete+mulinete este binevenit sa ne impartaseasca din experienta sa . :D
Inele de 50 ,4+spod,varfurile in partea stanga.
Fişiere ataşate
P1030936.JPG
P1030936.JPG (125.42 KiB) Vizualizat de 2431 ori
P1030935.JPG
P1030935.JPG (124.05 KiB) Vizualizat de 2431 ori
P1030933.JPG
P1030933.JPG (131.05 KiB) Vizualizat de 2431 ori
Cele 4 minuni ale femeii:se uda fara sa intre in apa,sangereaza fara sa se taie,dau lapte fara sa pasca,si vorbesc fara sa fie intrebate

dogpuf

Mesaj de dogpuf »

Merci pentru poze :P .Asta apreciez si eu la Chub faptul ca ofera protectie foarte buna pentru mulinete insa intradevar din ce am vazut prin poze este prea voluminoasa in partea de jos . O husa ceva gen Infinity sau Fox FX Holldals(la asta nu sunt sigur ,nu am dat de poze concludente) m-ar interesa insa la acestea am vazut ca nu exista compartimente separate pentru mulinete asa cum are husa de la Pelzer (3+2) care pana acum pare cea mai ok. Este destul de compacta sa o pot baga in spatele canapelei unde deva am un spatiu mort.Mai am o varianta in mansarda la parinti insa imi surade ideea sa le am in casa sa se uite taica :mrgreen: la ele la vreme rea cand pescuitul nu e posibil .
Nu are nimeni o husa de 5 sau 6 lansete echipate cu compartimente separate pentru mulinete?

1cosmin

Mesaj de 1cosmin »

Am eu husa Daiwa infinity pentru 6 lansete echipate, compartimente separate.
Nu ai cum sa gresesti cu aceasta alegere.
Ofera suficient spatiu pentru bete si mulinete plus o multime de buzunare utile.
One name. One blood. One passion. One ambition!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”