husa mare mare ?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Vizitator

husa mare mare ?

Mesaj de Vizitator »

cum fac eu sa gasesc o husa in care sa intre 8 lansete cu tot cu mulinete, coada de la minciog si cracanele de avertizor ? unde sa caut ? ar fi bine daca ar avea si compartiment special de umbrela, buzunare de avertizori si alte buzunarase.

cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Mesaj de cornel rosioru »

Si o mai poti ridica?
Eu stiu cit e de grea o husa cu 4 lansete + 4 mulinete, 4 lansete, o umbrela si un pod.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Jean Pescaru

Mesaj de Jean Pescaru »

Eu am husa de la pelzer de 4+4 care e ingrozitor de grea(plina!)...
Nu te-as sfatui...
A&J Fishing Team

luka

Mesaj de luka »

APASCH 13 de la NASH.
SI maine este o zi

edwyn

Mesaj de edwyn »

Nash apache 13 folosesc eu si sant foarte multumit de ea incape tot ce vrei eu cand ma duc la peste iau tot cu mine si incape fara probleme numai tablourile de pe pereti le las acasa ca alea nu incap
cu respect Petrescu Cristi Edwyn

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu cred ca daca o incarci cu ce zici tu nu o mai misti din loc...Dar daca insisti, vezi si husa Evolution de la Fox...diferenta de stil ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cezaro

Mesaj de cezaro »

@yeti

Incearca tu frumusel la Gipo sa vezi ce husa Shimano au pt 6 lansete echipate.Eu am optat pt varianta Attack care e foarte rezistenta si ieftina 300ron dar s-ar putea sa nu mai aiba Attack.Nu fac reclama ,dar am cautat si eu mult o husa pt 6 bete echipate si toata lumea spunea ca nu exista si din intamplare am intrat si am cumparat.Du-te macar sa o vezi!
"Lasati ciortanii sa vina la mine !"
cezar oprea

GoldFish-Team

Mesaj de GoldFish-Team »

Holdall Tribal XT XL - Shimano

Este mare usoara dar destul de scumpa. Eu unul iti recomand sa vorbesti cu Vladutz, el te poate ajuta sa gasesti ceva bun calitate-pretz.

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

bai cezare ma trimiti la moarte ? pisamas pe gipo si pe marfa lor la preturi de groenlanda !
am luat cu in jur de 300 ron husa de la pelzer, e cea mai tare am bagat 10 lansete in ea. trebuie sa-l cinstesc pe cooco pentru sfat..

cezaro

Mesaj de cezaro »

De acord cu tine in totalitate in privinta Gipo,dar eu am intrat din intamplare,asteptam pe cineva(la gara) si a fost singura chestie care mi-a facut cu ochiul.Cautam de mult o husa pt 6 bete echipate si toti au spus ca nu exista,e acolo am gasit si asa aiurea la 300ron si facuta f bine. :wink: Te-am trimis la Gipo doar pt treaba asta si atat. :arrow:
"Lasati ciortanii sa vina la mine !"
cezar oprea

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”