cum fac eu sa gasesc o husa in care sa intre 8 lansete cu tot cu mulinete, coada de la minciog si cracanele de avertizor ? unde sa caut ? ar fi bine daca ar avea si compartiment special de umbrela, buzunare de avertizori si alte buzunarase.
Nash apache 13 folosesc eu si sant foarte multumit de ea incape tot ce vrei eu cand ma duc la peste iau tot cu mine si incape fara probleme numai tablourile de pe pereti le las acasa ca alea nu incap
Incearca tu frumusel la Gipo sa vezi ce husa Shimano au pt 6 lansete echipate.Eu am optat pt varianta Attack care e foarte rezistenta si ieftina 300ron dar s-ar putea sa nu mai aiba Attack.Nu fac reclama ,dar am cautat si eu mult o husa pt 6 bete echipate si toata lumea spunea ca nu exista si din intamplare am intrat si am cumparat.Du-te macar sa o vezi!
bai cezare ma trimiti la moarte ? pisamas pe gipo si pe marfa lor la preturi de groenlanda !
am luat cu in jur de 300 ron husa de la pelzer, e cea mai tare am bagat 10 lansete in ea. trebuie sa-l cinstesc pe cooco pentru sfat..
De acord cu tine in totalitate in privinta Gipo,dar eu am intrat din intamplare,asteptam pe cineva(la gara) si a fost singura chestie care mi-a facut cu ochiul.Cautam de mult o husa pt 6 bete echipate si toti au spus ca nu exista,e acolo am gasit si asa aiurea la 300ron si facuta f bine. Te-am trimis la Gipo doar pt treaba asta si atat.