imbunatatire cotoare lansete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Just Fish
Puncte: 0

Re: imbunatatire cotoare lansete

Mesaj de Just Fish »

Sincer si părerea mea nu se merita ka Betele pe care ai zis ca le ai in valoare de 30 € buc . Dar sti si tu ca un moft se plătește si de multe ori ajunge si la valoarea lui sau îl poate chiar depăși :roll: . Este ca si in cazul mașinilor cand le tunezi :roll:
Anton Adrian
CCC Club Crap Corbu
Campion National 2017
Vicecampion Mondial 2017

rdr

Mesaj de rdr »

Just Fish scrie:Sincer si părerea mea nu se merita ka Betele pe care ai zis ca le ai in valoare de 30 € buc . Dar sti si tu ca un moft se plătește si de multe ori ajunge si la valoarea lui sau îl poate chiar depăși :roll: . Este ca si in cazul mașinilor cand le tunezi :roll:
Ai dreptate. Eu ma gandeam la ceva simplu si eficient, sa improvizez ceva..... :?:

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Fasie de adeziv care este pe cotorul rachetelor de tenis . Gasesti si in Decatlon la raionul de tenis.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

rdr

Mesaj de rdr »

arsinel scrie:Fasie de adeziv care este pe cotorul rachetelor de tenis . Gasesti si in Decatlon la raionul de tenis.
multam de informatie, este ceea ce cautam, am cumparat se numeste Head Protector.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”