Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Scump d-le scump, dincolo era mai ieftinJust Fish scrie:de ce nu il intrebi direct pe ADI ZARGUZON pt ca este manopera lui si poate te ajuta cu cv informati
vreau ceva din tara, o improvizatie ceva, nu vreau ceva sofisticat, sa protejez blankul, o banda ceva...costea scrie:tackle box...au tot ce vrei
Pretul cerut a fost de 25 euro de lanseta din care 15 euro este materialul eu cred ca este okrdr scrie:Scump d-le scump, dincolo era mai ieftinJust Fish scrie:de ce nu il intrebi direct pe ADI ZARGUZON pt ca este manopera lui si poate te ajuta cu cv informati
Eu vreau ceva simplu si nu atit de scump, o banda ceva..... am dat 30euro pe lanseta si dau 25 sa imbrac cotorulZarguzon Adi scrie:Pretul cerut a fost de 25 euro de lanseta din care 15 euro este materialul eu cred ca este okrdr scrie:Scump d-le scump, dincolo era mai ieftinJust Fish scrie:de ce nu il intrebi direct pe ADI ZARGUZON pt ca este manopera lui si poate te ajuta cu cv informati
Andrei I scrie:Dedeman...electrice...tub termocontractabil negru...1 metru aprox 3 lei.
Il introduci pe cotor, abur ...that's all.