Incaltaminte pescuit IARNA

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

RedLabel

Re: Incaltaminte pescuit IARNA

Mesaj de RedLabel »

Multumesc frumos pentru info, specific ca merg destul de rar la peste si nu vreau sa investesc mult.

Am vazut mai multe pareri bune despre Cizme Rapala Sportsman's EVA.

Intrebarea mea cu ce ajuta asa mult la confortul TERMIC aceste cizme fata de niste cizme banale de cauciuc cu ciorap interior?

Multumesc frumos.

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de gabi1 »

Prin Siberia si la cotul Donului numai cizme cu confort termic se purta...
O cizma de cauciuc cu branturi de pasla si ciorapi de lana fac alergie si angoase.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

http://www.totalfishing.ro/bocanci-lemi ... 35439.html
Cumpara acest model si nu vei regreta. Ai am de 3 sezoane si pe timp de iarna la copca nu am avut nici o problema cu frigul. Si sunt impermeabili.
Miki Totalfishing,
Ai pus mana pe bocanci astia de spui ca sunt grei?
C. S. PELICANUL

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

DumiD scrie:
Allen Besnovich scrie:Sunt unele magazine, unde ti se ofera posibilitatea sa le testezi intr-un recipient cu apa.
in ce tara?
In Romania! Si la mai multe magazine. La Decathlon, de exemplu, recipientele cu apa pentru incercarea impermeabilitatii sunt chiar la raft.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

RedLabel

Mesaj de RedLabel »

Multumesc tuturor..pana la urma am luat niste cizme foarte dragute din Decathlon:
http://www.decathlon.ro/cizme-calduroas ... 27014.html

La cat costa arata foarte fain, sunt usoare si foarte COMODE, am mai luat si ceva branturi WARm.... o sa vad cum se comporta la frig...la cat au costat sunt super....

adisefu

Mesaj de adisefu »

RedLabel scrie:Multumesc tuturor..pana la urma am luat niste cizme foarte dragute din Decathlon:
http://www.decathlon.ro/cizme-calduroas ... 27014.html

La cat costa arata foarte fain, sunt usoare si foarte COMODE, am mai luat si ceva branturi WARm.... o sa vad cum se comporta la frig...la cat au costat sunt super....

Am acelasi model de cizma!! Din proprie experienta pot spune ca daca temperatura aerului este scazuta nu vei suferi de frig! Daca e toamna tarziu si pamantul e rece sau inghetat va fi nasol ptr. ca au talpa subtire!

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

problema astora de cauciuc e ca daca iti transpira piciorul stai in balta. stiu din experienta...

adisefu

Mesaj de adisefu »

DumiD scrie:problema astora de cauciuc e ca daca iti transpira piciorul stai in balta. stiu din experienta...
Si sa vezi, cu blana sintetica, dupa doua zile de stat incaltat ce miros de mata moarta se produce :lol: Nu glumesc :!:

RedLabel

Mesaj de RedLabel »

O caldare de apa....eventual niste urme de sapun si o soseta curata de bumbac plus una de Lana mi se pare ceva normal dupa O ZI de peste pe timp de IARNA....cat despre mers pe teren accidentat ...da...au talpa cam subtirica...dar la pescuit nu mergi....mai mult stai :) important e sa iti mai poti misca degetele dupa o ora de repaos ... o sa vad....oricum pt cat costa si cum arata merita.

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

RedLabel scrie:...oricum pt cat costa si cum arata merita.
Cred ca primul criteriu la care ar trebui sa corespunda este acela de a fi calduroase iar colegii ti-au dat mai sus cateva modele foarte reusite din acest punct de vedere, din material EVA s.a.m.d.

De ce material EVA? Pentru ca este o "spuma de cauciuc" cu structura aerata, iar aerul este cea mai buna solutie de izolare termica (nu pasla din cizme iti tine de cald ci aerul pe care il retine intre piciorul tau si mediul extern).

Faptul ca sunt "dragute" sper sa-ti atraga admiratori pe gheata dar cald n-o sa-ti fie in ele.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”