sandu marian -
Varianta ta este varianta de incalzitor folosita de mine doar ca este mai mare are 2700 w , deci usor usor veti vedea ca varianta folosita de mine este ideala pentru incalzire in cort.
Referitor la problema cu aerul din cort as vrea sa imi spuna si mie ce cort se inchide ermetic incit nu intra destul aer ca sa poata arde incalzitorul.
Va asigur ca nu poate muri nimeni asfixiat in cort adormind cu un astfel de incalzitor .
Incalzitoarele de la Coleman sunt bune dar sunt de 870w si consumul este aceelasi ca la incalzitorul meu de 1700w.
Eu nu cred ca pe linga N cutii cu nada si mommeala nu au loc in masina o butelie de 6 kg si un incalzitor .
Rog pe cei care au si folosesc variananta mea sa scrie cum este , sau pe cei care isi achizitioneaza un sistem de incalzire ca al meu sa ne spuna cum este in cort cu asa ceva.Si nu numai in cort , cind este foarte frig pun linga mine incalzitorul afara linga scaun si stau linga lansete fara nici cea mai mica problema.
Monoxidul de carbon e mai usor ca aerul.
Ma gandesc ca se va forma in partea de sus a cortului ,care este destul de etansa,o zona de monoxid irespirabil....??
Este vreun incalzitor 100% sigur din punctul asta de vedere?
Eu am lasat fermoarele usii deschise in partea de jos, dar nu pot spune ca era extrem de frig afara, altfel sigur nu mai facea fata aragazul de voiaj pe care l-am folosit.
valiauto68 -
Investeste in ce am eu si am recomandat si daca vei avea cea mai mica problema cumpar eu investitia ta imediat.
Daca este ok astept sa recunosti ca esti multumit .
Daca eu folosesc acest sistem de 2 ani si inca traiesc cum este ? Ti-am dat exemplu de la concursul din primavara de pe Moara Vlasiei cind au vazut vecinii mei cum se sta in cort ma rugau sa doarma si ei noaptea pe jos ca au inghetat de frig in corturi.
Cu siguranta imi vor multumi multi care vor folosi acest incalzitor.
sandu marian scrie:Du-te in centru langa Cocor, este un magazin Hymalaia, gasesti cel mai tare incalzitor de cort din Romania. Usor, nu ocupa spatiu, cu ardere completa...iti explica baietii de acolo. David Neacsu(patronul) le-a adus special pentru pescari. este in jur de 260ron. butelie iti iei de la Gipo cu 17ron(redusa).
Succes
Merge montat pe butelie de voiaj de 5 litri sau cat dracu are sau merge numai cu flacoane din alea mici ?
Aceeasi intrebare pentru Dl Popescu 59
Pe min m-ar avantaja sistemul care se monteaza direct pe butelia de 5 k
stress scrie:- trebuie un arzator fara flacara - gen Coleman,dar necesita reductie pentru conectarea la butelie
ai reusit sa faci o reductie pt Coleman? daca da, unde? am un black cat si as vrea sa'l modific sa scap de buteliile cu valva[/quote]
Arunca-l
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic! Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.
Sistemul recomandat de mine este pt buteliile de Italia care au un filet cu pas putin mai mic decit la noi , dar e simplu de unde cumparati incalzitorul are suta la suta si reductia pentru butelia noastra . de aceea ajunge in jur de 2 mil-2,5 mil . Acum 3 ani cind am cumparat eu m-a costat undeva la 1,8 mil incalzitor + reductia pt butelia romaneasca. Suta la suta cine va achizitiona incalzitorul va fi super multumit.Si nu uitati cel mai important, gpl auto folosim pentru incalzitor daca se poate de iarna e este cel mai ok.
Generator pe curent consum 1 l la ora cam 5-6 lei pe ora x 5-8 ore = 30-40 lei exact cit costa o butelie plina de 6 kg care te tine4-5 zile la pescuit fara probleme. Sa nu mai spunem ca ne mai trebuie cel putin 50 m de cablu pentru generator sa nu mai spunem cit spatiu ocupa generatorul caloriferul si cablu .
Incercati ce v-am recomandat eu si imi veti multumi, folosesc sistemul de 2 ani si e totul super ok.