Incalzitor cort . Ce model ?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

osc1or
Veteran
Puncte: 0

Re: Incalzitor cort . Ce model ?

Mesaj de osc1or »

Mi-am luat de curand acest gen de arzator pt incalzirea cortului.
L-am luat cu 100 de lei de la bazar de la Obor.
Problema este ca la prima utilizare I-am dat drumul si l-am lasat sa mearga continuu o ora, sau poate chiar mai mult. In acest timp s-a incalzit decat carcasa metalica din spate, dar nu s-a incalzit deloc partea aceea frontala din ceramica. Nu emana aproape deloc caldura dar scotea un miros insuportabil.
Dupa testul de 1-1.5ore am decis sa il opresc si am dat drumul la pirostria din dotare pe care o folosesc la gatit ca sa ma incalzesc ca altfel muream pe garla.
Cand s-a racit incalzitorul ceramic, am observat ca s-a exfoliat mare parte din vopseaua de pe el (probabil arderea vopselei scotea acel miros insuportabil.

A mai patit cineva aceste problem cu arzatoarele de acest gen? cum o rezolv?
Mentionez ca am ales acest tip de arzator pt ca am vazut ca este cel mai des intalnit de catre pescarii de competitive.
Fişiere ataşate
images.jpg
images.jpg (7.06 KiB) Vizualizat de 1966 ori
Critic echilibrat

Negru Gabriel

Mesaj de Negru Gabriel »

Va recomand aceast incalzitor, eu l-am achizitionat, este f. puternic are dimensiune redusa, cupla rapida pt. alimentarea de la o butelie externa si cel mai important are senzor pt.oxigen......
http://www.cabelas.com/product/Mr-Heate ... Ntt=heater

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

osc1or scrie:Mi-am luat de curand acest gen de arzator pt incalzirea cortului.
Problema este ca la prima utilizare I-am dat drumul si l-am lasat sa mearga continuu o ora, sau poate chiar mai mult. In acest timp s-a incalzit decat carcasa metalica din spate, dar nu s-a incalzit deloc partea aceea frontala din ceramica. Nu emana aproape deloc caldura dar scotea un miros insuportabil.
Dupa testul de 1-1.5ore am decis sa il opresc si am dat drumul la pirostria din dotare pe care o folosesc la gatit ca sa ma incalzesc ca altfel muream pe garla.
Cand s-a racit incalzitorul ceramic, am observat ca s-a exfoliat mare parte din vopseaua de pe el (probabil arderea vopselei scotea acel miros insuportabil.

Mentionez ca am ales acest tip de arzator pt ca am vazut ca este cel mai des intalnit de catre pescarii de competitive.

Poate tii infundat ceva la el ca normal tre sa se inroseasca ceramica dupa catevaminute de utilizare.Trebuie sa ii pui neaparat si regulator de gaz altfel nu merge constant,cel putin al meu asa este.
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

FCS

Mesaj de FCS »

@OSC1OR acest model il am si eu si am avut aceasi problema , problema este de la GPL , masina pe care o am si ea este pe GPL si in functie de pompa la cere alimentez difera distanta parcursa cu acelasi nr de litri in rezervor, in timpul unui concurs am avut butelia plina de unde bag saptamanal si la masina si a mers ireprosabil ba chiar m-a mirat ce caldura baga , dar dupa 2 zile de functionat nonstop s-a terminat gazul si am bagal GPL de undeva pe langa Moara Vlasiei si imediat am observat o diferenta, nu mai degaja caldura asa bine, mirosea a gaz insuportabil in cort ba chiar au inceput sa ne usture ochii.
Incerca sa umplii butelia de la Lukoil sau in general de la pompele unde vezi multi taximetristi la ele ca alimenteaza.
Chestia cu diferenta de gaz si eu la inceput am crezut ca e o prostie...gazu e gaz... crede-ma ca nu e asa.... la masina daca alimentez cu 10litri in general merg si 120km dar daca bag din alte parti am avut surprize sa merg doar 60km cu 10l.
Cea mai buna locatie de unde bag GPL este langa Stadionul National este o reprezentanta LASSA de cauciucuri...acolo au si o pompa de GPL.
TNT BAITS CARP TEAM

Eduard Sutu

Mesaj de Eduard Sutu »

osc1or scrie:Mi-am luat de curand acest gen de arzator pt incalzirea cortului.

Daca ai rezolvat problema, cum ai rezolvat-o ? Multumesc ! ;)
Pescuitul nu este o " moda ", este pur si simplu placere si relaxare intr-o lume foarte agitata.

shopy

Mesaj de shopy »

Pentru toti cei care folositi in cort un incalzitor, va recomand sa folositi un detector de monoxid pe baterii, ceva de genul:
http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... lcd-p-8454
Daca linkul e considerat reclama se poate sterge!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”