intrebare ! Chub RS Plus sau Shimano Tribal TX1?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Simu Alexandru
Puncte: 0

Re: intrebare ! Chub RS Plus sau Shimano Tribal TX1?

Mesaj de Simu Alexandru »

zolthen scrie:Deci pina la urma sinteti de acord cu mine privind ca multi is cumpara lansete tari ca au vazut sau chear or reusit iei sa lanseze distante mai mari.
Parerea mea e ca daca poti nadi la distanta pina unde lanzei montura e ok..
Dar daca dai 150m cu montura dar tu nu poti nadii nima pina in 110 maxim (fie cobra catapult etc) ai cuparat o lanseta
Puternica sa scumpa mai ca degeaba ...
De asta spuneam eu ca nu am nevoie de un bat super ok la lanseu sa pot da la distante foarte mari sa ma pot lauda
Ca am dat 160 cu montura , si cu cobra de exemplu nu pot da nai nult de 100...
Pentru mine e perfect un bat de o categorie mijlocie cu o actiune progresiva ,cu care daca pot lansa 120 hai fie 130m , e mai mult ca suficient mai ca pe orcare balta m as duce ,fie concurs fie de placere .
Deci penteu mine Velocity e mult prea rigid..
De asta ma ghindeam la TX1, Chub RS Plus, Warior S,
Sau daca aveti alte sfaturi sugesti...:)
te contrazic . Cu, cobra de la zarguzon cunosc pescari care nadesc la 160m cu bile de 24-30
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

zolthen scrie:Dun pacate nu sunt din bucuresti, is din arad si din pacate nici in arad si nici in jur nu avem un magazin de doambe ajuta.
Cel mai apropiat magazin bun ii la szeged ..:(
Is convins si stiu foarte bine ca tre sa facem niste compromisuri ,ca nu se poate fizic sa fie un bat bun la lanseuri mari si in acelas timp placut in dril ...
Eu ma cam strimb chind aud texte ca un bat e super tare si mega bun ca se lanseaza cu ea peste 160 170metrii...
Parerea mea ca la un pescuit de pe mal fie cincurs fie de placere ,is ocazii foarte rare sa fii nevoit sa pescuiesti la distante mai mari de 120-130 metrii..
Distanta aia trebe si nadita nu e deajuns ca poti lansa pina acolo,si deja punctualitatea lasa de dorit si mai intervin si altrle..
Deci prin urmare eu vreau un bat cu care in caz, cu montura sa pot lansa pina in 120-130 m, si in cazul acesta eu zic mai ramine un pic de placere si de dril:)
Ca de exemplu la velocity la peste sub 5kg mai ca nu lucra seloc
Nu vreau sa fiu rau, dar m-ai pierdut pe drum cu gramatica asta. Ce vrei tu, este un feeder si o barcuta de plantat :)

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Nu, ce vrea el este exact ce cauta multi pescari. O lanseta medie ca pret, buna la toate. nu toti au nevoie de bete care arunca 200m si prefera un pescuit precis la distanta medie sa zicem.
nu cred ca in zona AR-TM este o balta unde trebuie sa arunci la 150m ca sa ai trasaturi si nici nu ai nevoie de momitoare de 150gr bine incarcate. Incarci lanseta cu cat duce si gata. Pui momitor de 50-60gr plus nada, adica 100-120gr total, un gramaj pe care majoritatea lansetelor de crap le lanseaza la 80-120m, chiar si cu momitor(nu portocale).

Pentru initiatorul topicului:
Ca si altii, tot Warrior S recomand. Le-am avut si eu, este exact ce cauti.

zolthen

Mesaj de zolthen »

Na bine mo ...scuze gramatica ...da trebuia sa te faci ca nu citesti.
Eram curios de pareri nu ora de gramatica ..
In rest da colegu o inteles ce vreau...momitoare nu am folosit si nici nu o sa folosesc ,maxim plumb pebtru pasta.
Care dintre shimano tx1 si warrior s ii mai rigid ,adica actiune mai rapida ?

andrei_h

Mesaj de andrei_h »

Salut. Eu am avut Chub Snooper. Am înțeles ca este predecesorul lui RS-plus. Poți sa îți spun ca mi se par foarte echilibrate ca și lansete. Poți sa lansezi la 120-130 m, doar cu montura. Dar in drill sunt extraordinare. In general betele Chub sunt nemaipomenite in drill. Dacă chiar este RS-ul fratele mai tânăr al snooper-ului atunci ți-l recomand cu toată plăcerea. Ca și sfat: uitate pe site-urile din Anglia sa ții le iei online de acolo. Poți sa ai plăcuta surpriza sa îți iei Chub outkast de ex la bani de RS sau XS1 la 60-70 £.

zolthen

Mesaj de zolthen »

andrei_h mersii mult de ajutor si sfat! Ramin dator cu o bere ;)
Daca terog poti sa imi trimiti situri de anglia ca din pacte nu cunosc ...
Stii cumva preturi de livrare pina in ro?
Cunosc ceva situri din germania si austria dar nu prea au o sortimenzatie larga ...

zolthen

Mesaj de zolthen »

De doua ori am avut ocazia sa pescuiec cu chub outast 360 2.5-2,75lb , in sirbia pe balta Mia Allas .
Daca cunosti balta stii ce ii acolo daca nu iti spun ca crap sub 10kg nu este in balta:)
Si cu betele astea nu lansam 80-90m fara probleme ,si drilurile erai de vis.
Am luat un 22.600kg cu varianta de 2.75lb ...deci o senzatie de neuitat.
De atunci mi sa cam pus pata pe chub-uri:)
Outcast imi cam depaseate bugetu,(in caz ca nu gasesc undeva mai ieftin) RS Plus m ar intra in buget ,avind in vedere ca as vrea sa iau 3 buc

zolthen

Mesaj de zolthen »

andrei_h scrie:Salut. Eu am avut Chub Snooper. Am înțeles ca este predecesorul lui RS-plus. Poți sa îți spun ca mi se par foarte echilibrate ca și lansete. Poți sa lansezi la 120-130 m, doar cu montura. Dar in drill sunt extraordinare. In general betele Chub sunt nemaipomenite in drill. Dacă chiar este RS-ul fratele mai tânăr al snooper-ului atunci ți-l recomand cu toată plăcerea. Ca și sfat: uitate pe site-urile din Anglia sa ții le iei online de acolo. Poți sa ai plăcuta surpriza sa îți iei Chub outkast de ex la bani de RS sau XS1 la 60-70 £.
Mersii mult de sfat!:) dau o bere!:)
La Mika Alas am pescuit cu outcast de 2.5-2,75 lb si a fost de vis si ca lanseu si in drill super.
Am scos 4 buc 20+ cu ele si am ramas presionat la maxim.
Atunci 390 la 3.5lb eu zic ca tre safie ok pentru lanseuri de peste 100 si in dril se comporta relativ ok
Daca imi poti da un site dou de anglia de unde pot lua la pret mai ok mai dau o bere !:))

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”