Intrebare - Kryston

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

si acum pe bune...totul difera de la o balta la alta, de felul cum se hraneste crapul, de substrat si multe, multe altele, dar cel mai mult imi place mantis-ul gold, care raspunde poate cel mai bine la cerle de mai sus, parerea mea !

@vali vesa

nu mai renunta asa de usor la ceva de calitate, daca sti sa-l "belesti" nu se va mai rupe asa repede ! :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Danio

Mesaj de Danio »

andrei vladeanu scrie:indiscutabil, Mantis 15 lb
Am gasit in magazinele bucurestene :

-Mantis
-Mantis Gold
-Super Mantis

As ruga pe cei care le-au folosit sa imi spuna care sunt diferentele dintre ele.

Motivul :nu le desface nimeni sa le poti vedea si sunt prea scumpe sa le cumpar pe toate pt. a face comparatie intre ele.

Asa ca apelez la experienta voastra !

Multumesc!

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

cornelserbu scrie: @vali vesa

nu mai renunta asa de usor la ceva de calitate, daca sti sa-l "belesti" nu se va mai rupe asa repede ! :lol:
oare???
cezar, ai ceva de spus?

pe bune acum, am mai pierdut crapi in dril (nu prea multi), dar s-a rupt firul principal. korda asta a fost singulul care s-a rupt la carlig. la cea mai mica frecare se destrama. parerea mea...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Danio scrie:

As ruga pe cei care le-au folosit sa imi spuna care sunt diferentele dintre ele.

Motivul :nu le desface nimeni sa le poti vedea si sunt prea scumpe sa le cumpar pe toate pt. a face comparatie intre ele.

Pe la noi nu cred ca ai fost....Gasesti toata game de fire Kryston desfacute, poti sa faci ce teste vrei cu ele ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cioara

Mesaj de cioara »

@CORNELSERBU,

cred ca Vali are dreptate pt ca am patit si eu acelasi lucru de cateva ori cu HIBRID.Se taie f usor.Sau poate ai dreptate tu in treaba cu *belitul* :lol: :oops: .Poate ma ajuti si-mi arati si mie cum se ............face treaba buna. :lol:

Danio

Mesaj de Danio »

Vladut Mateianu scrie:
Pe la noi nu cred ca ai fost....Gasesti toata game de fire Kryston desfacute, poti sa faci ce teste vrei cu ele ! :wink:
Multumesc de " invitatie " !

Danio

Mesaj de Danio »

cornelserbu scrie:@ vladut mateianu

snake skin...in iunie...pe hobaia...nooo !!! :lol:
Corect ar fi sa iti argumentezi opinia !

Si tu si Andrei ! Asa as putea sa invat si eu ceva din experienta voastra !

Multumesc !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cred ca nu te refereai la mine, dar o sa o argumentez si eu : Snake Skin de 12 lb, consider ca este unul dintre cele mai bune fire textile ptr primavara si nu numai, tinand cont ca mantaua externa il face extraordinar de batos si nu se incurca in timpul aruncarii, iar prin belirea a 2 centimetrii de manta langa carlig, ramane "miezul" care este compus din sute de firisoare de borangic care teoretic dvin aproape invizibile in apa !
Si teoretic, montura realizata cu acest fir functioneaza impecabil, prin belirea mantalei formandu-se ca o "balama", care ii confera carligului foarte multe grade de libertate ! Precum si finetea necesara primavara ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@cornel serbu,
o fi intr-adevar problema la "belit", dar si eu am avut probleme cu Hibridul. Si culmea, pe o apa care nu are agataturi, cum e Perisul..

Deci , Mantisul de 15 sau Snake Skin :!:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Mantisul Gold de 15,cel de culoare kaki-verzui ,consider ca are cea mai rezistenta camasa .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”