Intrebare - Kryston

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

apropos de "belit", pt ca veni vorba
korda a scos in decembrie o piesa numita STRIPPA TOOL, tocmai pentru decojirea firelor cu camasa. ca sa nu mai beleasca pescarii mantisu' cu dantura.
The One Team

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Se stie ca sunt adeptul firelor Kryston. Dupa parerea mea nu exista fire mai bune in lume.
Gama este asa de bogata ca iti poti satisface orice dorinta.
Firele cu camasa Mantis si Sneke-skin sunt intradevar fantastice. Si eu le folosesc f. mult.
Dar pt. ca era vorba de folosirea lor primavara cind montura trebuie sa fie f. fina, dar in acelasi timp si puternica v-as propune alta varianta.
Acum se gaseste la Senzor Silkworm incepind cu 12lb. la un pret senzational. Este cel mai matasos fir produs vreodata.
Are si o rezistenta fantastica. 5,4Kg cel de 12lb. si 6,8Kg. cel de 15 lb.
Tot cei de la Cryston produc SUPERSTIFF anti-tangle solution.
Acesta solutie se alica pe firul forfacului transformindu-l intr-un fir rigid ca si cel cu camasa.
Deci devine rigid ca mantisul neincurcinduse in timplul aruncarii insa in contact cu apa redevine matasos. Nu este tocsic.
Cred ca ar fi o varianta pt. primavara si de ce nu si vara cind pestele e mofturos.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

Acum 2 ani am cumparat Hibrid de la un magazin....de peste mare,si era ff sensibil la decojit .Asta-toamna insa am cumparat cu totul alt fir Hibrid 100% schimbat ...in bine.Cineva spunea de niste loturi cu probleme care au fost bagate pe piata est=europeana, cu buna stiinta a producatorului... :?: ,lucru care nu m-ar mira !

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ danio

n-am ce argumenta, uitate si tu la "operatiunea monstrul" , daca-l ai in colectie si vei vedea ca ce am spus eu seamana foarte mult cu o replica data de octavian cotescu lui toma caragiu...ma mir ca nu te-ai prins, doar, filmul este de referinta pentru pescari ?!?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ cioara

tu ce vrei, ba, sa belesti, ca n-am inteles ??? :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

korda hibrid este firul care dupa mine inlocuieste cel mai bine o montura combi facuta dintr-un fir rigid si unul moale si asta pentru ca are cel mai rigid invelis pe care daca-l cojesti cu scula precizata de andrei s-ar pute sa nu se rupa asa usor ...in rest tot mantisul gold imi place cel mai mult :!:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Bogdan D.

Mesaj de Bogdan D. »

cornel rosioru scrie: Acum se gaseste la Senzor Silkworm incepind cu 12lb. la un pret senzational. Este cel mai matasos fir produs vreodata.
Cel mai matasos fir produs de cei de la Kryston este Multistrand maestre nu Silkworm :wink:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

maimutoi,
multistrand-ul nu a avut niciodata mare succes. ken townley se si intreba intr-un articol de ce se incapataneaza dave chilton sa-l mai produca. este f greu de lucrat cu el.
cu toate ca imi place si Mantisul, sunt de acord cu maestrul si afirm ca Silkworm este cel mai misto fir moale de la Kryston!
The One Team

Bogdan D.

Mesaj de Bogdan D. »

Andrei,

Cine stie sa lucreze cu el se descurca,eu am avut de la tine Multistrand daca iti mai aduci aminte si m-am descurcat,nu am intampinat probleme in a lega monturi cu el.Nu zic ca Silkworm-ul nu este un fir misto(este preferatul lui Steve Briggs)......am afirmat doar ca nu este cel mai matasos fir produs vreodata(vezi ce a scris maestru)......fire precum Multistrand si Silky Soft de la Kryston fiind mult mai matasoase decat Silkworm chiar daca se lucreaza greu sau foarte greu cu unele dintre ele.

mih_carp

Mesaj de mih_carp »

Si eu sunt deacord cu Bogdan in privinta Multistrand-ului.
Eu sunt fan Mantis si Mantis Gold, dar sunt momente in care Multistrand-ul e net superior.
Oricum tot ce face Kriston este la superlativ, totul tine de preferintele fiecaruia si de nevoile de moment.
Mantis&Mantis Gold RULES
Mihai Tomi
Pescar de Crap

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”