Kit pescuit 500ron

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

cosmin25
Puncte: 0

Kit pescuit 500ron

Mesaj de cosmin25 »

Salutare,
M-a puteți ajuta cu câteva păreri despre un ansamblu mulinetă (nu e musai BR) si o lanseta de 3,6 (2 sau 3 buc) ?
Multumesc

ovideli

Re: Kit pescuit 500ron

Mesaj de ovideli »

cosmin25 scrie:Salutare,
M-a puteți ajuta cu câteva păreri despre un ansamblu mulinetă (nu e musai BR) si o lanseta de 3,6 (2 sau 3 buc) ?
Multumesc
din ce inteleg eu doresti un kit de 500 ron (lanseta +mulineta)
de exemplu:
http://danmitranescu.ro/205-1250/LANSET ... -4-lbs.php
http://danmitranescu.ro/82-507/MULINETE ... TD6000.php
caz in care depasesti bugetul cu 50lei
sau mulineta caperlan adonis 7000 si iesi mai ieftin cu 50 lei (poti sa vezi si lansetele de la Caperlan), variante ar fi mai multe (nu neaparat ce ti-am recomandat eu) depinde de cum vrei sa pescuiesti.
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

cosmin25

Mesaj de cosmin25 »

Ma gândeam la un set compus din okuma axeon v2 60 (310ron) iar ca lanseta Jaxon inspiral (in oferta 151) . Sau mai sunt si alte alternative mai bune?

cosmin25

Mesaj de cosmin25 »

La lansete ar mai fi Black widow de 3.5 lbs 3,6m la 271 RON.

ovideli

Mesaj de ovideli »

cosmin25 scrie:Ma gândeam la un set compus din okuma axeon v2 60 (310ron) iar ca lanseta Jaxon inspiral (in oferta 151) . Sau mai sunt si alte alternative mai bune?
okuma este o mulineta buna pe care poti face "scoala de pescuit la crap" pe ea fara sa te dezamageasca (ti-as fi recomandat-o inaintea celor doua, dar depasea bugetul tau in combinatie cu orice lanseta cu pret mai mare 150 de lei :wink: ), eu am avut axeon VII 80 de patru ani (e adevarat, nu pescuite in regim de concurs, ci un pescuit de placere), pe care le-am vandut in aceasta iarna nu pt ca nu ar mai fi fost bune (le mai puteam folosi cel putin 2-3 sezoane de pescuit fara probleme) ci doar din dorinta de a face un salt la altceva mai calitativ.
Cred ca ai primi un sfat mai la obiect daca ne spui ce stil de pescuit vrei sa adopti: pescuit la boilies/la naditor, aruncat sau plantat, sau la fedeer.
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

cosmin25 scrie:Salutare,
Multumesc
Un combo care nu o sa il schimbi mult timp ar fi :
Okuma Axeon V2 AXII-60
http://www.totalfishing.ro/mulineta-oku ... 13595.html
K-Karp Dominant 13' 3,5lb
http://www.totalfishing.ro/lanseta-kkar ... 51218.html

cosmin25

Mesaj de cosmin25 »

ovideli scrie:
cosmin25 scrie:Ma gândeam la un set compus din okuma axeon v2 60 (310ron) iar ca lanseta Jaxon inspiral (in oferta 151) . Sau mai sunt si alte alternative mai bune?
okuma este o mulineta buna pe care poti face "scoala de pescuit la crap" pe ea fara sa te dezamageasca (ti-as fi recomandat-o inaintea celor doua, dar depasea bugetul tau in combinatie cu orice lanseta cu pret mai mare 150 de lei :wink: ), eu am avut axeon VII 80 de patru ani (e adevarat, nu pescuite in regim de concurs, ci un pescuit de placere), pe care le-am vandut in aceasta iarna nu pt ca nu ar mai fi fost bune (le mai puteam folosi cel putin 2-3 sezoane de pescuit fara probleme) ci doar din dorinta de a face un salt la altceva mai calitativ.
Cred ca ai primi un sfat mai la obiect daca ne spui ce stil de pescuit vrei sa adopti: pescuit la boilies/la naditor, aruncat sau plantat, sau la fedeer.
Salutare tuturor,
Ideea este ca acest echipament va fi primul meu echipament de crap. Am mai avut ceva in urma cu 2 ani, dar erau doar ca sa fie acolo.
- Pescuitul va fi unul de placere, media iesirilor de 2 3 ori pe luna, partide 12-24 de ore, posibil 36 rar.
- Voi arunca cu ele, nu plantat, ideal ar fi in fct. de balta si cu naditor dar si cu boilies.
- MULINETE : la 300 de lei OKUMA Axeon V2 60 ar fi cea mai indicata. Merita in plus diferenta pentru OKUMA axeon VII 80 sau OKUMA distance carp pro 60/80 (cea de 80 are bait-runner)?
- LANSETE : in bugetul 150 200 Jaxon urile am vazut ca se incadreaza cel mai bine. Nu stiu nimic despre ele insa si nici nu prea am gasit comentarii. Pot urca si aici bugetul daca pana la 300 de ron pe lanseta. Ce lanseta pot allege pentru a o grupa cu mulinetele OKUMA?
Multam de ajutor.

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

Poti incerca HAKUYO MTX 14 (3,60 M - 3,5 Lbs).
E la pretul mentionat de tine.
Sau te duci la 330 si iei MTX 14 de 3,90 M
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

ovideli

Mesaj de ovideli »

cosmin25 scrie: Pot urca si aici bugetul daca pana la 300 de ron pe lanseta. Ce lanseta pot allege pentru a o grupa cu mulinetele OKUMA?
Multam de ajutor.
deja ai ajuns la un buget de 600 ron/kit (cu cat sapi mai mult cu atat se mareste bugetul) :lol:
Daca vrei sa pescuiesti lansat atunci ar fi mai indicat sa studiezi mai mult lansetele decat mulinetele, uite un articol aici care sigur o sa te ajute in alegerea lansetei http://bigfish.ro/blog/mark-hutchinson- ... ei-lansete, (indicat ar fi sa arunci de cateva ori cu toate trei tipurile de lansete rapida, semirapida si parabolica ca sa-ti dai seama pe care o sa o incarci cel mai bine, poate ai niste prieteni care te pot ajuta)

cosmin25

Mesaj de cosmin25 »

ovideli scrie:
cosmin25 scrie: Pot urca si aici bugetul daca pana la 300 de ron pe lanseta. Ce lanseta pot allege pentru a o grupa cu mulinetele OKUMA?
Multam de ajutor.
deja ai ajuns la un buget de 600 ron/kit (cu cat sapi mai mult cu atat se mareste bugetul) :lol:
Daca vrei sa pescuiesti lansat atunci ar fi mai indicat sa studiezi mai mult lansetele decat mulinetele, uite un articol aici care sigur o sa te ajute in alegerea lansetei http://bigfish.ro/blog/mark-hutchinson- ... ei-lansete, (indicat ar fi sa arunci de cateva ori cu toate trei tipurile de lansete rapida, semirapida si parabolica ca sa-ti dai seama pe care o sa o incarci cel mai bine, poate ai niste prieteni care te pot ajuta)
:))))) da, am urcat la 600 de ron:)) initial am zis 500, dar tinand cont ca investitia va fi pentru urmatorii ani, cred ca o marja se merita.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”