Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
din ce inteleg eu doresti un kit de 500 ron (lanseta +mulineta)cosmin25 scrie:Salutare,
M-a puteți ajuta cu câteva păreri despre un ansamblu mulinetă (nu e musai BR) si o lanseta de 3,6 (2 sau 3 buc) ?
Multumesc
okuma este o mulineta buna pe care poti face "scoala de pescuit la crap" pe ea fara sa te dezamageasca (ti-as fi recomandat-o inaintea celor doua, dar depasea bugetul tau in combinatie cu orice lanseta cu pret mai mare 150 de leicosmin25 scrie:Ma gândeam la un set compus din okuma axeon v2 60 (310ron) iar ca lanseta Jaxon inspiral (in oferta 151) . Sau mai sunt si alte alternative mai bune?
Un combo care nu o sa il schimbi mult timp ar fi :cosmin25 scrie:Salutare,
M-a puteți ajuta cu câteva păreri despre un ansamblu mulinetă (nu e musai BR) si o lanseta de 3,6 (2 sau 3 buc) ?
Multumesc
Salutare tuturor,ovideli scrie:okuma este o mulineta buna pe care poti face "scoala de pescuit la crap" pe ea fara sa te dezamageasca (ti-as fi recomandat-o inaintea celor doua, dar depasea bugetul tau in combinatie cu orice lanseta cu pret mai mare 150 de leicosmin25 scrie:Ma gândeam la un set compus din okuma axeon v2 60 (310ron) iar ca lanseta Jaxon inspiral (in oferta 151) . Sau mai sunt si alte alternative mai bune?), eu am avut axeon VII 80 de patru ani (e adevarat, nu pescuite in regim de concurs, ci un pescuit de placere), pe care le-am vandut in aceasta iarna nu pt ca nu ar mai fi fost bune (le mai puteam folosi cel putin 2-3 sezoane de pescuit fara probleme) ci doar din dorinta de a face un salt la altceva mai calitativ.
Cred ca ai primi un sfat mai la obiect daca ne spui ce stil de pescuit vrei sa adopti: pescuit la boilies/la naditor, aruncat sau plantat, sau la fedeer.
deja ai ajuns la un buget de 600 ron/kit (cu cat sapi mai mult cu atat se mareste bugetul)cosmin25 scrie: Pot urca si aici bugetul daca pana la 300 de ron pe lanseta. Ce lanseta pot allege pentru a o grupa cu mulinetele OKUMA?
Multam de ajutor.
ovideli scrie:deja ai ajuns la un buget de 600 ron/kit (cu cat sapi mai mult cu atat se mareste bugetul)cosmin25 scrie: Pot urca si aici bugetul daca pana la 300 de ron pe lanseta. Ce lanseta pot allege pentru a o grupa cu mulinetele OKUMA?
Multam de ajutor.![]()
Daca vrei sa pescuiesti lansat atunci ar fi mai indicat sa studiezi mai mult lansetele decat mulinetele, uite un articol aici care sigur o sa te ajute in alegerea lansetei http://bigfish.ro/blog/mark-hutchinson- ... ei-lansete, (indicat ar fi sa arunci de cateva ori cu toate trei tipurile de lansete rapida, semirapida si parabolica ca sa-ti dai seama pe care o sa o incarci cel mai bine, poate ai niste prieteni care te pot ajuta)