as vrea sa ii intreb pe cei care folosesc,ce tip de lanseta ci ce fir folosesc pt marker si care au fost criteriile pentru care le-au ales...
multumesc

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ca lansete speciale de marker am folosit Shimano Tribal Marker si Fox Warrior Markerserbtudor scrie:as vrea sa ii intreb pe cei care folosesc,ce tip de lanseta ci ce fir folosesc pt marker si care au fost criteriile pentru care le-au ales...
multumesc
Personal 2.75 lbs mi se pare prea "moale" pentru marker. Nu neaparat pentru distanta de aruncare (dar si asta) cat pentru faptul ca nu mai simti bine structura fundului (apei, bineinteles). 3.25 lbs mi se pare cea mai potrivita. Si fir textil.serbtudor scrie:de la fox ati avut modelul de 2,75 lb?cu care din ele vi s-a parut ca se poate arunca mai departe?(ideal ar fii sa pot explora cat mai departe...)va multumesc pt raspuns
Cu Shimano am lansat putin mai departe.serbtudor scrie:de la fox ati avut modelul de 2,75 lb?cu care din ele vi s-a parut ca se poate arunca mai departe?(ideal ar fii sa pot explora cat mai departe...)va multumesc pt raspuns